Door familieomstandigheden heb ik mn smulpagina`s al een hele tijd verwaarloosd. Eindelijk tijd om weer eens flink op te ruimen hier . Het is hier haast niet meer te herkennen. Ik moet alles opnieuw uitvinden lijkt het wel Ondertussen is het al weer tijd voor stamppotten, stevige soepen en verwarmende drankjes als Witte Chocolademelk aan het worden ...... En mocht het ondanks dat toch nog misgaan heb je hier Oma`s Hoestsiroop.
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Hallo, In maart heb ik je nog geschreven dat ik blij was weer op jullie webgroep te kunnen. Sinds de vernieuwing van Smulweb in september kan ik geen recepten meer toevoegen en is er op de webgroep…
Lees verder
Hallo. HET IS GELUKT! Ik ben weer lid. Bedankt voor de moeite. Misschien vindt jij het trouwens leuk om lid te worden van de webgroep WITLOF. We hebben al heel veel lekkers verzameld. Fijn weekend…
Lees verder
voorlopig kan ik er zelf ook niet meer op.... Maar niet getreurd de cranberry informatie staat ook op mijn site: http://www.eddas-menu.com/kook/kook.php?pre=cranberry/&page=cranberry.html.…
Lees verder
SAmbal goreng telor volgens:
Menu`s en Recepten, 1934, Vereenigingen van Huisvrouwen in N.O.Indië … Lees verder »
Dit recept komt uit: Menu`s en Recepten, 1934, Vereenigingen van Huisvrouwen in N.O.Indië. Dit receptje is een van de feestelijke recepten voor maandag 30 April, de verjaardag van Prinses Juliana.
Het is het 3de gerecht in het feestelijke menu dat bestond uit:
~ Komkommerschuitjes met garnalenmayonnaise
~ Potage á la Princesse
~ Princesse-eieren
~ Rundertong met doperwten en kleine gebakken aardappelen
~ Aardbeiensorbet
~ Chipolatataart
De hoeveelheden worden niet aangegeven in het recept en van sommige onderdelen gaat men uit dat je het als gegoede huisvrouw even uit de mouw schudt...... … Lees verder »
Een recept uit de Cristang keuken. Dat is de keuken van de die bevolkingsgroep uit Malakka bestaand uit een mengsel van de autochtone bevolking en Portugese zeevaarders.
Kip was luxe eten hier. dus dit is een schotel die vooral op feestdagen zoals bruiloften, maar ook Kerstmis werd gekookt.
Dit recept werd gisteren gedemonstreerd op de Pasar Malam door Celine Marbeck. Voor wie meer geinteresseerd is in deze keuekn. Celine`s boek "Cuzinhia Cristang" is uitgegeven bij de Stichting Tong Tong.
Dit recept staat niet in haar boek, vandaar dat ik het maar even hier opkrabbel, zodat ik het niet vergeet. … Lees verder »
Bijgerecht van Bulgur. Traditioneel geserveerd bij Chirino Afelia, een traditionele Cypriotische varkensvlees schotel. … Lees verder »
En klassiek varkensvlees gerecht uit Cyprus met geurige koiander en rode wijn … Lees verder »
Romige preisoep. Geserveerd met warme broodjes of warm knoflookbrood heb je een heerlijke maaltijdsoep. … Lees verder »
Winterse maaltijdsoep met linzen en verse worst. … Lees verder »
Linzen betekenen in Italië "geluk" en traditioneel worden ze op nieuwjaarsdag gegeten, misschien omdat ze een beetje op kleine muntjes lijken, of misschien omdat je zou wensen om zoveel geld in je zakken te hebben als er linzen in een pakje zitten. Laat deze goedkope, rijk gevulde soep je op weg helpen in een voorspoedig, gezond en vooral heel gelukkig 2007. … Lees verder »
Zo lekker dat het in je mond springt zegt de Italiaanse naam van dit recept!
Het is makkelijk en snel te maken. En echt een verwennerij … Lees verder »
Een van die heerlijkheden die mijn moeder vroeger maakte. Helaas kunnen haar handen het niet meer, dus hoog tijd om het zelf te leren!
Dit recept valt zowel onder de categorie Nederlandse als Belgische keuken en het is zowel een voorgerecht als een lunchgerecht of lekkere snack. … Lees verder »
Een gezellig herfstrecept met paddestoelen, uit het Duits vertaald … Lees verder »
Een heerlijke gratin, net even wat anders. … Lees verder »
Letterlijk betekent het niets anders dan: Watermeloen met feta. Verrukkelijk frisse salade voor als lunch- voor of bijgerecht. … Lees verder »
Heerlijk fris ijs … Lees verder »
Zo chocolade, erger kan niet..... … Lees verder »
Zo ERG chocolade...
Te erg voor woorden... … Lees verder »
Verrukkelijke ovenschotel. Vleesvrije hoofdmaaltijd voor ca 3 personen. Lekker bijgerecht voor 4 a 5. … Lees verder »
Een kruidige koude saus zonder rauwe eieren. … Lees verder »
Een recept voor polenta zoals wij het op het zonnige Sicilie geserveerd kregen bij onze Agriturismo Mercadente … Lees verder »
Fris waterijs van verse kiwi's. Lekker als fris toetje of als spoom met een prosecco (sprankelende wijn uit de Veneto … Lees verder »
12-11-2007 | Elke keer weer even lekker.
25-09-2006 | Heerlijk........ Die garnalekroketten........
om van te watertanden.......
26-11-2001 | Zalig Singaporees met stralende ster Niet alleen qua aankleding is dit restaurent heel bijzonder. Ook de bediening is heel vriendelijk.
Het…
26-11-2001 | Gewoon Prettig en lekker Onder het Luxe ogende Carlton Ambassador hotel in Den Haag ligt de kelder Bar Bistro Rubens.
Het restaurant gedeelte…
edda_m volgt nog geen andere Smulwebbers.