easywokmeals heeft nog geen meldingen.
Dit is mijn versie van het recept van bami goreng zoals je dit kan halen bij de afhaal chinees. Het gaat hier om de dikke bami, maar je kan natuurlijk ook dunnere bami gebruiken. Het belangrijkste is dat je de juiste bami soort gebruikt die stevig van structuur blijft en niet slap wordt tijdens het wokken. Het beste is chinese wok mie te gebruiken van het merk tai ming want deze gebruiken ze ook in chinese restaurants, deze is gewoon in supermarkten of toko te koop. De video is van tijgerkop, dus naar haar alle krediet. ze heeft ook een eigen youtube kanaal. met meer dan 100 andere recepten. van haar heb ik het recept. Maar ik heb het iets anders gemaakt dan haar. Dus dit recept is mijn aangepaste versie. Aangezien niet iedereen babi pangang vlees in huis heeft bijvoorbeeld, heb ik kippendij gebruikt. Maar voor de rest scheelt het niet veel. en je kan er je eigen draai aan geven natuurlijk. … Lees verder »
Gong bao kai is een beroend chinees gerecht. Je hebt best veel ingredienten nodig maar laat je niet afschrikken want het is het echt waard om dit recept te bereiden. … Lees verder »
Bolognese saus is een saus voor bij de Tagliatelle (niet voor spaghetti)). Hier het klassieke recept uit het kookboek de zilveren lepel en dit heb ik iets aangepast. Dit is dan wel mijn eigen aangepaste versie want ik heb er bijvoorbeeld geen wijn ofzo ingedaan. ipv wijn heb ik een bouillon blokje toegevoegd. Het recept is dus nagenoeg hetzelfde als het origineel. Mijn saus is zeg maar geinspireerd op het recept uit de Zilvern Lepel (Het Beste italiaanse kookboek wat er bestaat, al 60 jaar best verkochte kookboek in Italie).
Ik vind het ook lekker over de Rigatoni ipv Tagliatelle. Voor vegetarische versie voeg je meer Champignons toe ipv vlees. … Lees verder »
Als je Bolognese zegt dan denkt heel Nederland meteen aan Spaghetti Bolognese. Maar in Bologna kennen ze dit gerecht helemaal niet. Wie in Bologna een bolognese saus over zijn spaghetti heen gooit heeft kans dat hij de volgende dag naast een paardenhoofd wakker wordt in bed. Gewoon maar niet doen dus.
In Bologna daar kennen ze alleen Tagliatelle bolognese. Veel mensen denken ook dat je er kilos tomatensaus overheen moet doen maar bolognese is een vlees saus en geen tomatensaus.
Ik probeer met mijn recept enigzins eer aan te doen aan de Italiaanse keuken. … Lees verder »
We eten allemaal wel eens rijst. Hier een stap voor stap recept dat niet kan mislukken.
Het is belagrijk om een goede kwaliteit rijst te kopen, dit proef je echt terug. Ht beste kunt u bij de aziatische supermarkt vragen om advies. vermijd sowieso alle merken rijst uit kartonnen doosjes. … Lees verder »
Dit is een lekker en smakelijk bijgerecht dat u kunt serveren als onderdeel van een feestmaal of rijstafel. … Lees verder »
Superlekkere zelfgemaakte chinese bami (chao mian) zonder pakjes en zakjes maar alles zelf gemaakt. Lekker en super gezond. … Lees verder »
easywokmeals heeft nog geen restaurantrecensies.
easywokmeals heeft nog geen artikelen geschreven.
easywokmeals heeft nog geen vrienden op Smulweb.