Ik kook elke dag, vaak van recept maar vaak ook uit het hoofd. Verse en lekkere ingredienten zijn het belangrijkst, een goed en simpel recept ook. Ik kook het liefst voor anderen, als ik alleen ben wordt het meestal noedels met groenten of een biefstukje met friet.
Hoi, Fijn dat je het lekker vond. Tip: gedroogde paddestoelen zijn te vinden in de toko en zijn helemaal niet duur. Groetjes, Trudy
Lees verder
hallo ! ik maakte je notentapenade maar bevond hem veel te droog en heb er dus olijfolie aan toegevoegd . ofwel zijn je hoeveelheden noten en pitten te veel of je hebt iets aan vocht vergeten lijkt…
Lees verder
Ha die durk ik heb het recept van de Tajine gevonden en ga hem op zeer korte termijn maken je hoort nog van me Thijs
Lees verder
Ben ik weer. Heb me maar even opnieuw aangemeld, het was zo lang geleden dat ik op smulweb zat. Wachtwoord vergeten, ander e-mailadres... Grappig dat ik hier nog een Susanne met een S in het midden…
Lees verder
Gestoomde pakketjes met lekkere verse gember, oestersaus en zoete chili, waarvan de smaken lekker in de vis trekken … Lees verder »
Een simpel, snel en superlekker recept uit een van de ah-kookboekjes, oorspronkelijk met zwaardvis, maar iets doordeweekser met tilapia … Lees verder »
De klassieke appeltaart, zoetzuur door citroensap en rasp. … Lees verder »
Simpele pompoensoep, waardoor de pompoensmaak zuiver blijft en heerlijk is. … Lees verder »
Een lekkere couscous met snijbonen en tomaat … Lees verder »
In de oven gegaarde aubergines in een marinade van knoflook, rode wijnazijn en kruiden … Lees verder »
Wie de groene curry kent en houdt van ZELFDOEN moet deze eens maken. Geur en smaak vloeit in elkaar en wordt heerlijk rijk en zacht. … Lees verder »
… Lees verder »
Simpel, heerlijk, verassend. … Lees verder »
Ossobuco met een lekker strooisel van citroenrasp, ansjovis en peterselie. Komt uit allerlekkerst, 30 jaar allerhande … Lees verder »
Spiesjes van de barbecue 28 mei 2005, om nooit meer te vergeten. … Lees verder »
Iedereen die aan lekkere tomaten kan komen moet dit een keer maken. Makkelijk, want je ontvelt de tomaten niet, en dat is ook weer gezond. … Lees verder »
Heerlijk chinees rood varkensvlees, op de barbecue of onder de grill. … Lees verder »
Indonesisch gestoofd kipgerecht, de gare kip wordt op de barbecue of onder de grill nog knapperig gemaakt. … Lees verder »
Basisrecept voor beginnende tajinekokers, een echte tajine is leuk maar niet noodzakelijk. Makkelijk vooraf te maken, het wordt lekkerder door even een nachtje te rusten! … Lees verder »
De trouwtaart van remon en linda, een combinatie van schwarzwalder-cake, pure ganache, kersen en een witte chocoladekorst. Hier het recept voor tien stukken in plaats van vijftig. … Lees verder »
Tomatenquiche met chevre en basilicum voor op de bakplaat voor een gezellig feestje … Lees verder »
Dit is een eenvoudig te bereiden maar zeer bijzonder smakend gebraad. De italiaanse kruiden en de pistache houden het vlees sappig en maken de jus geurig. … Lees verder »
… Lees verder »
Deze pizza ruikt ernstig goed, en smaakt super. … Lees verder »
29-05-2005 | lelijk restaurantje, wel heerlijk eten We waren op zoek in rotterdam toen de twee restaurants die we kenden vol bleken te zitten, een groepje…
26-04-2001 | dit is een vietnamees restaurant, dat wil zeggen: het lijkt op "de chinees" maar het is net wat gezonder allemaal. Lekker en niet duur!
durkdurk heeft nog geen artikelen geschreven.
durkdurk volgt nog geen andere Smulwebbers.