De Indiase keuken trekt mij bijzonder aan, mede door het gebruik van de vele specerijen en kruiden, het liefst op vedische wijze.
Leuk dat je van Indiaas eten houdt. De vindaloopasta heb ik gemaakt (wel eens eerder gedaan van soortgelijk recept overigens), maar weet je toevallig ook hoe lang het ongeveer te bewaren is? Groeten,…
Lees verder
We zijn deze week in feestelijke stemming: afgelopen week heeft het 100.000ste SmulWeblid zich aangemeld. We willen je hierbij persoonlijk bedanken voor je enthousiasme de afgelopen tijd: zonder al…
Lees verder
Hoi,hier iemand die Sri Lanka ook in haar hart heeft gesloten.Ik heb al aardig wat reizen gemaakt maar Sri Lanka blijft mijn favoriete land.Ik ben er twee keer geweest maar ga zeker nog eens terug,ik…
Lees verder
Lekkere recepten, leuke page. Succes met je page!! Groetjes Petra.
Lees verder
Love- cakes waren bekend in de hele Engelstalige wereld. Een recept bestond er niet voor, maar iedereen verstond er een rond gebakken cake onder. In vroegere tijden werd de love-cake van Sri Lanka de beste van Azie genoemd, en hij wordt nu nog steeds op min of meer dezelfde wijze gebakken. … Lees verder »
Kruidenpasta's worden veel gebruikt in de Indiase keuken. Maak ze in grotere hoeveelheden en bewaar ze in een afgesloten pot in de koelkast. … Lees verder »
Dit is een vrij scherpe curry, die u wat milder maakt door een andere currypasta te gebruiken. … Lees verder »
dilrukshi heeft nog geen artikelen geschreven.
dilrukshi volgt nog geen andere Smulwebbers.