Leuke, originele en lekkere garnering voor dessert. … Lees verder »
Een recept wat vroeger geserveerd werd in Amsterdam, bij het ooit zo fameuze Lido, als bijgerecht bij een Indonesische rijsttafel. En in de Haagsche Statenlaan. Men keek er elke vrijdag verlangend naar uit: het bordje met kleine uitjes en gember. … Lees verder »
Bijzonder lekker Chinees hoofdgerecht. … Lees verder »
Thais rundvleesgerecht. … Lees verder »
Een heerlijk voorgerechtje. … Lees verder »
Een lekker groentegerecht uit India. … Lees verder »
Afrikaanse stoofschotel uit Niger. … Lees verder »
Lekker Italiaans aubergine-gerecht. … Lees verder »
Lekker en makkelijk smeerseltje voor op toast … Lees verder »
Lekker lunchgerecht van toast met bier bereidt. … Lees verder »
Verrassend heerlijk dessert. … Lees verder »
Heerlijk Romaans gerecht. … Lees verder »
Bijzondere bereidingswijze van Zalm. Uit Canada. De zalm wordt op een cederhouten plankje in de oven gebakken. Hiervoor gebruikt men het best een geelkleurig cederplankje, deze is in Nederland niet zo gemakkelijk te krijgen. De rode is dan het alternatief, verkrijgbaar bij de (gespecialiseerde) houthandel. … Lees verder »
(Yum apples Kiew)
In Thailand wordt dit gerecht bereid met groene mangos, die zuur en knapperig zijn en heerlijk smaken bij deze zoete, pittige sauce. In plaats daarvan kun je Granny-Smith appels gebruiken. … Lees verder »
Aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet van een zoet nagerecht houden. Maar ook een heerlijk dessert voor de kaasliefhebber. … Lees verder »
Heerlijk broodje bapao … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
:D Een mens moet toch eten, nietwaar? Zo eens in de zoveel tijd gaat het weer kriebelen en dan moet ik toch weer even receptjes opspeuren.
Lees verder
Voor al je lieve en opbeurende woorden. Heel fijn weekend. Riet en Jan
Lees verder
Driemaal is scheepsrecht, zegt men Nog een hele fijne avond. Jan en een dikke knuffel van Riet
Lees verder