1. Home
 2. Community
 3. deonart

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over deonart  Stuur een bericht

Ik heet Deon Karsten en ik ben geboren op 21 April 1954 in Kaapstad/Zuid Afrika. Vanaf mijn 3 de tot mijn 14 de jaar woonde ik met mijn ouders in Worcester in de Kaap Provincie, (zo 100 km vanaf Kaapstad)

In Worcester had ik echt tot nu toe van de mooiste tijden van mijn leven gehad. Mijn vader was een onderwijzer bij de School Voor Doven en we woonde op privaat terrein. En pal naast onze huis hadden we een stuk subtropische bos met een juiste riviertje die er doorheen liep. Een bos waar ik echt mijn fantasie de vrijloop kon geven met spinnen, krabben, slangen, kikkers, boom klimmen etc. ect. Aangezien ik de enigste jonge kind was op de schoolterrein voelde ik me koning in eigen bos en het was verboden voor ander kinderen of mensen om op deze terrein te komen. Zo ik bepaalde welke kinderen mag in de bos spelen met mij of niet... Ik was heel populair dus.. ha ha ha!

Mijn eigen bos met o.a. Bloekombome.

WORCESTERHier onder zien jij Kaappunt. Een magische plek in mijn leven!

Zederd 12 Feb. 1982 woon ik in Nederland. Als begonnende baan was ik bakkersknecht in mijn schoonvader zijn bakkerij. Alles was met vakmanschap met de hand gemaakt. Geen machines om brood te maken en bolletjes te draaien. Oranje koeken, gevulde koeken, Banket bakken, suikerbroden, krenten broden, paasstollen, kerststollen ect. ect. ect. Ik had geen bakkers ervaring maar moest snel leren en ook nog de Friesche taal onder de knie krijgen, want mijn schoonvader sprak nauwlijks Nederlands. En toen werd mijn schoonvader ziek en moest ik voor een groot gedeelte alles zelf doen. En in 1984 werd me gevraagd of ik en mijn vrouw de zaak wilt overnemen.

Hier onder heb ik bosbessenkoeken gebakken en zijn ze op een schaal te leggen voor voor in de winkel:Maar eigenlijk bent ik al qua gevoel, vanaf mijn geboorte een kunstenaar, zo mijn keuze was om kunstacademie te doen en dan verder als beeldend kunstenaar mezelf aan het leven te geven en verder te ontdekken. En Augustus 1984 is ik begonnen aan de kunstacademie: Vredeman de Vries. En zederd 1989 werk ik als kunstenaar in Friesland.

Ik ben beroepskunstenaar en staan ingeschreven bij de "Friese Cultuur", als beeldend kunstenaar.

...... ......Mijn andere paginas zijn:
suid-afrika
en wegrestaurant

Kijk ook bij mijn artikel:

Mijn Gedichten
Mijn Gedichten 2007 - 2008

Mijn gedichten op de website Van de Universiteit van Wenen


~

Over deonart  Stuur een bericht

omgeving kaappunt

omgeving kaappunt

Gerrit en Qin (vrienden)

Gerrit en Qin (vrienden)

Omgeving Kaappunt

Omgeving Kaappunt

boekje van Louise

boekje van Louise

de vlindertje vliegen weer rond

de vlindertje vliegen weer rond
Bekijk alle recepten van deonart
Bekijk alle artikelen van deonart
 • KOOKCLUB2006
  151 leden
 • kreatief_met_vis_schaal_en_schelpdieren
  121 leden
 • werken_met_bladerdeeg
  265 leden
Bekijk alle kookgroepen van deonart
Vrienden op Smulweb (22)
Bekijk alle vrienden van deonart
Favoriete pagina's (258)
Top