
Mijn naam is Deliane. Wij zijn met z`n drieen in ons gezin (mijn man, mijzelf en onze zoon). Ik werk part-time als boekhouder, mijn man werkt als vrijwilliger voor de Groei & Bloei en onze zoon is chemicus. Misschien dat hij daarom koken ook leuk vindt. We staan graag samen in de keuken, gelukkig hebben we de ruimte! De recepten die je op deze pagina ziet hebben we allemaal al een paar keer gemaakt. We hebben een grote tuin, waarin we een klein stukje als moestuin hebben ingericht. Ik vind het leuk om onze eigen oogst te gebruiken in lekkere recepten. Ook eten buiten de deur doen we graag, zeker als er wat nieuws is.
Ik wens al mijn vrienden en volgers op Smulweb hele gezellige en smaakvolle Kerstdagen en een super 2015. Ik wi hiermee ook iedereen bedanken voor de lekkere recepten, leuke meldingen, het favoriet…
Lees verder
We vonden het erg lekker, vandaar dat we het delen via Smulweb. … Lees verder »
Overheerlijk en eenvoudig te bereiden nagerecht. Ooit eens gevonden op internet, maar niet meer te achterhalen. … Lees verder »
Een mediterraan gerecht met een verrassende smaak, echt lekker. Opgedoken in een Allerhande, echt iets voor deze tijd! Het geeft je gewoon zin in de zomer! … Lees verder »
Weer een lekker recept van C1000. Echt een aanrader voor de winter met een frisse smaak. En zonder fratsen natuurlijk! … Lees verder »
De opening van een fantastisch feestdiner. Dit recept heb ik uit een oude Libelle, maar de smaak is modern, fusion cooking. … Lees verder »
Een heerlijk recept van het Voorlichtingsbureau voor Vlees, een echte soep voor als het koud is. Niet moeilijk of duur, dus een echte aanrader! … Lees verder »
Weer een heerlijk recept van C1000. We hebben er gisteravond van gesmuld! Dit is een prima herfstrecept, echt een aanrader! … Lees verder »
Nu oranje zo populair is, zet ik een recept van oranje vis met oranje saus op mijn pagina. Het smaakt heerlijk! Proberen dus, ook als je niet van voetbal houdt! … Lees verder »
Recept uit Nova Scotia (Canada). Meegenomen van een reis. Het is echt fusion cooking, veel smaken door elkaar. Het smaakt prima, een aanrader!! … Lees verder »
Nu er weer volop spinazie is, heb ik dit recept op mijn pagina gezet. Het is al oud, maar staat nog niet op smul en is favoriet bij ons. Zelfs onze tante vond het erg lekker. … Lees verder »
Bron: Allerhande van januari. Een bijzonder recept en heerlijk! Weer eens iets aparts met de allerdaagse prei. Daarom zet ik het op mijn pagina. … Lees verder »
Heerlijk hapje voor lunch, brunch of tussendoor! Bron: C-1000 … Lees verder »
Er staan veel recepten voor gevulde courgettes op smulweb. Deze is anders, die vinden wij al jaren het lekkerst. Probeer het eens, het is niet moeilijk! … Lees verder »
Een echte topper nu de winter er weer aankomt. Zo gemaakt bovendien, voor een avond snel en makkelijk. … Lees verder »
Een bekend recept, maar hoe geef je het een apart tintje. Je marineert de mozarella. Probeer het eens, echt lekker! … Lees verder »
Dit smaakt heerlijk bij pate, wild, varkensvlees of eend. De rozijnen geven er een klein zoet smaakje aan. Het maakt een feestelijke maaltijd af. Je kan het makkelijk vantevoren maken. Proberen dus! … Lees verder »
Een recept meegenomen uit Barcelona. Dit is erg makkelijk. Maak er gerust maar veel, het gaat allemaal op. … Lees verder »
Een heerlijke en ook makkelijke soep. Lekker pittig door de bacon en de cheddar kaas. Het kan een dag van te voren gemaakt worden, ideaal voor een dagje makkelijk of een etentje. Iedereen zal smullen. … Lees verder »
Weer een recept van de kookles. Vegetarisch deze keer. Het smaakt prima en is een dag vantevoren te maken, dus ook nog eens makkelijk! … Lees verder »
Dit recept heeft mijn man op kookles gemaakt, het is een makkelijke variant op het origineel, maar lekker!! Daarom zet ik het op mijn pagina. … Lees verder »
05-05-2005 | Een nieuwe "chinees" in het restaurant van De Geleerde Man, dat moesten we proberen... Lees verder.
26-02-2002 | Koreaans eten is weer eens wat anders Een klein restaurant bij een druk kruispunt. Wij vinden het koreaanse eten heerlijk en komen er dan ook graag.&…