Hallo,leuk dat je dit recept hebt meegenomen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan uiteraard de pompoen ook schillen, heb ik vorige week ook gedaan, iets meer werk maar ook heel lekker.…
Lees verder
Hallo,bedankt dat je dit recept hebt meegenomen, wij vonden het superlekker en ik zou het leuk vinden om jouw mening eens te horen als je tijd hebt gehad om dit een keer te maken. Succes en ik hoop…
Lees verder
Hoi, bedankt voor het meenemen van dit recept, geniet ervan, groetjes Irma
Lees verder
Leuk dat je mijn recepten meenam. Eet smakelijk. Groetjes, Jos
Lees verder
… Lees verder »
Duurt lang voor ie klaar is, maar erg lekker … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Deze robuuste uiensoep weerspiegelt het wezen van Parijs. De soep werd bekend als het klassieke versterkende hapje dat vroeger `s nachts in zowel grote als kleine bistro`s in de buurt van Les Halles, de voormalige centrale markt, werd geserveerd. U kunt tegenwoordig nog steeds naar de voormalige marktwijk gaan en een kom gegratineerde soep bestellen bij de eerbiedwaardige Au Pied de Cochon, die blijft zorgen voor een stroom nachtvlinders die goed weten waar ze een maaltijd kunnen vinden wanneer de rest van de stad op een oor ligt. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Deze soep is heerlijk als hoofdmaaltijd met en salade in het weekend! … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Verrasend door de toevoeging van appelmoes … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Bak ze voor je lief op Valentijnsdag! … Lees verder »
Chermoula;, ook om te marineren, saladedressing, of voor pasta. In de koelkast blijft het 3-4 dagen goed. … Lees verder »
… Lees verder »
deeltijd heeft nog geen restaurantrecensies.
deeltijd heeft nog geen artikelen geschreven.
deeltijd volgt nog geen andere Smulwebbers.