damimo heeft nog geen meldingen.
… Lees verder »
Hij staat in alle gidsen over Lissabon: de Antiga Confeitaria de Belém. Geen wonder dat er permanent een rij toeristen voor de deur staat. En die kun je geen ongelijk geven. De pasteis de belém zijn er goddelijk. Warm uit de oven, rijkelijk bestoven met poedersuiker en kaneel. … Lees verder »
Indiase kruiden, Thaise smaken en een lekkere kip van bij ons. Fusion heet dat wel eens in trendy middens, maar eigenlijk is het het beste van diverse culinaire werelden in één bord. De grof versneden kip gaart in een saus die veel weg heeft van een rijkelijke smaakbom. … Lees verder »
Wanneer het aspergeseizoen begonnen is, storten we ons graag op het witte goud. We eten de witte stengels vaak `à la Flamande`, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos.
Misschien zijn dit dan asperges `à l`Italienne`, want we mengen ze met pasta, verse eieren, kaas , fijne ham én een portie zilte zeekraal. De inspiratie komt van de pastaklassieker `spaghetti alla carbonara`. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een eenvoudige romige pasta met 2 soorten zalm, waarbij de courgette en bosuitjes zorgen voor een extra bite. … Lees verder »
damimo heeft nog geen restaurantrecensies.
damimo heeft nog geen artikelen geschreven.
damimo volgt nog geen andere Smulwebbers.
damimo heeft nog geen vrienden op Smulweb.