Hoi, ik ben Monique en dit is mijn tweede pagina op Smulweb. Aangezien de eerste ("samos") een beetje vol werd, heb ik deze tweede pagina aangemaakt. Ik heb geen scheiding aangebracht in de twee pagina′s. Op allebei staan (en komen) lekkere recepten. Ik werk full-time en wil op werkdagen snel en gemakkelijk koken. Op een vrije dag en in het weekend wil ik lekker aan het kokkerellen slaan.
Hallo Allen. Wens jullie een gezellige jaarwisseling en alles wat wenselijk is voor het jaar 2015. Groeten van Ria
Lees verder
Ik wens al mijn vrienden en volgers op Smulweb hele gezellige en smaakvolle Kerstdagen en een super 2015. Ik wi hiermee ook iedereen bedanken voor de lekkere recepten, leuke meldingen, het favoriet…
Lees verder
De afgelopen week laaide het onrust over Smulweb weer behoorlijk op. Er werd weer veel gemopperd en dat kan ik me heel goed voorstellen. We zijn ons "oude Smulweb" kwijt en moeten straks…
Lees verder
Met een kleine aanpassing op het originele recept … Lees verder »
Oftewel : een ricotta-aardbeientoetje … Lees verder »
Heerlijk in combinatie met kipsate, maar kan ook op zichzelf als hoofdgerecht gegeten worden … Lees verder »
De peper geeft deze mozzarella een onweerstaanbare smaak. Serveer met voldoende brood om lekker 'te soppen' … Lees verder »
Dit gerecht is heel snel te maken, ideaal dus voor een zomermenu … Lees verder »
Maak niet teveel, want alles gaat op … Lees verder »
Smullen met kip … Lees verder »
Amuse voor 30 stuks … Lees verder »
De mossel en de wok zijn voor elkaar geschapen … Lees verder »
Deze marinade is fantastisch voor rood vlees, wild en kip … Lees verder »
Deze marinade hoeft niet in te trekken en is heerlijk bij kipreepjes, varkens- en kalfsvlees, net als diverse vissoorten zoals zeeduivel of gamba's, die in 5-10 minuten in een pan of wok bereid kunnen worden. Wordt de marinade gebruikt voor kipfilet, varkens,-kalfs- of rundvlees kan het mengsel er simpelweg op gesmeerd worden … Lees verder »
De beste marinade voor vis en wit vlees … Lees verder »
Een heerlijk roerbakgerecht … Lees verder »
Dit is een eenvoudig recept om te maken … Lees verder »
Voor dit gerecht is het beter kippendijen te gebruiken dan kipfilets. Ze blijven sappiger en absorberen de smaak van de saus … Lees verder »
Uit het boek van Jamie Oliver "The Naked Chef is terug" … Lees verder »
Een lekkere combinatie van guacemole en Spaanse koude soep op kamertemperatuur … Lees verder »
Hola Mexico … Lees verder »
Zoete meloen, pittige pestodressing en friszure artisjokken zorgen voor een verrassend contract is smaak … Lees verder »
Met een paar kant en klare blikjes en wat verse groente staat deze variant in een oogwenk op tafel … Lees verder »
cuisine_monique heeft nog geen artikelen geschreven.
cuisine_monique volgt nog geen andere Smulwebbers.