wat is dat lang geleden....alles oké ? alvast de beste groetjes, en geniet van het mooie weertje ! tot smullens, marc
Lees verder
[img_plain Weer wat vroegmaar wens jullie verdereen gezellige week en weekend!!Wordt weer lekker uitgebreidkoken voor vrienden. Genieten dus!!Zoals wekelijks doe ik er eenlekker receptje bij Amuse…
Lees verder
Fijn dat je een recept meenam ! Ik zou het niet weten of die deeg kant - en - klaar te koop is!?? Zo moeilijk is het eigenlijk niet om het deegje zelf te maken hoor ! Ik wens je veel succes en..…
Lees verder
Hoi Carla Ja het zijn inderdaad maar 50gr. haricot verts, maar je kunt natuurlijk altijd meer nemen, maar geen 500 gr. lijkt mij dan erg veel worden. Joke
Lees verder
Delia Smith maakt haar "Chicken Cacciatora" met witte wijn en witte wijnazijn, maar die had ik niet in huis. En ik heb er nog wat meer groenten bij gedaan. … Lees verder »
Lekker met de pollo con funghi van Mauritsenole. … Lees verder »
't Is wel in het Engels. … Lees verder »
Aanvulling op (mijn) Spaanse saus. Lekker bij reebiefstuk of ander rood vlees. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Zie ook "The naked chef" van Jamie Oliver. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Uit: Knack Toprecepten zomer 2003 … Lees verder »
Uit: Weekend Knack Culinair … Lees verder »
Uit: De Leeuw (Delhaize), november 2003 … Lees verder »
Uit: Weekend Knack Culinair. … Lees verder »
Hollandse winterkost. EUR 2.60 pp. 690 Kcal. Vet 36 g. Uit de Allerhande (AH). … Lees verder »
Kan ook met lam, kalf of kip. … Lees verder »
Van de kookles voor beginners. … Lees verder »
Van de kookles voor beginners. … Lees verder »
Minder zwaar dan een vispannetje met roux. … Lees verder »
… Lees verder »
Uit het blad "De Leeuw" van Delhaize, nr. 107 … Lees verder »
clasina1 heeft nog geen restaurantrecensies.
clasina1 heeft nog geen artikelen geschreven.