Als ik op de link klik, krijg ik het volgende te zien: Unfortunately this Hyver has set her or his to private..daar kan niet veel mee. Dus jammer, dat je niet eerder rechtstreeks in mijn gastenboek…
Lees verder
Hallo Henny, Als je wat meer over mij wilt weten kijk dan op Hyves: http://annettevanwoerden.hyve.nl/ Groetjes, Annette
Lees verder
Ik kom zelf van Rotterdam en hoop dat je binnenkort iets meer over jezelf vertelt op je eigen pagina. Groetjes, Henny
Lees verder
A la nage wordt vertaald als `zwemmend` en in dit stijlvolle gerecht zwemmen malse stukjes gepocheerde vis letterlijk in een poel van naar saffraan geurende bouilon. … Lees verder »
Een zoete saus die heerlijk smaakt bij kaas, vlees en paté. … Lees verder »
Dauphine is een weinig bekende regio in het zuid-westen van Frankrijk, rond Grenoble, waar dit gerecht, dat vermoedelijk de bekendste gratin van Frankrijk is, zijn naam aan ontleent. Het gebruik van room in dit recept is typerend voor de regionale keuken. … Lees verder »
Vacherin is een romige volvette kaas die verkrijgbaar is van september t/m mei en wordt gewoonlijk geserveerd als dessert. Hij is zo romig dat hij vaak met een lepel moet worden gegeten. Hier wordt hij gebakken als een supereenvoudige snelle versie van de kaasfondue, voor bij een apéritief of als voorgerecht. … Lees verder »
Wilof peren salade met roquefort en gekarameliseerde walnoten … Lees verder »
De combinatie van de witlof, gesmolten kaas en de knapperige puree is heerlijk. Ik heb gezegd voor 4 personen, maar als je het net zo lekker vind als wij thuis, is het voor 2 personen! … Lees verder »
chica37 heeft nog geen artikelen geschreven.
chica37 heeft nog geen artikelen geschreven.