
Ik ben 51 jaar.Getrouwd met een lieve man we hebben 2 prachtige dochters van 25 en 22 en 2 hele lieve schoonzoons. Ik hou van koken en bakken, alhoewel ik geen experimentele koker ben. In die zin dat ik recepten niet zelf verzin. Helaas die kracht (durf misschien) heb ik (nog) niet. Ik kook en bak wel erg graag. En het liefst internationaal en dan vooral Italiaans. Helaas volgens mijn man die daardoor de Hollandse kost dus maar zelf kookt. Ik haal eigenlijk overal mijn recepten vandaan, familie, vrienden, boeken, tijdschriften en natuurlijk het internet. Verder werk ik met veel plezier in de zorg. Niet zo heel veel uren. Maar als het moet spring ik altijd extra in. Ik hou verder van Italië, waar we vrijwel altijd met onze sleurhut naar toe gaan. Begonnen in het Noorden en afgezakt naar Lazio.Manlief en ik hopen over 2 jaar samen verder naar het zuiden af te kunnen zakken. Vorig jaar met het hele gezin naar Sicilie geweest. Prachtig. Een aantal jaren Italiaanse les gevolgd, maar daar al helaas voor mij gevoel veel van kwijt geraakt. Naast Italië houd ik ook erg veel van lezen, muziek luisteren, uit eten gaan, dansen, en nog veel meer.
Dag Carolientje, ik kreeg van Smulweb de melding dat je me n volgt. Ik wilde je even laten weten dat ik dat erg leuk vind. Dank je wel. Ik wens je nog een prettige zondag. Hartelijke groet, Petra…
Lees verder
Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Doe de voorbereiding een dag van te voren ivm wachttijd van 10 uur en het opstijven van 8 uur.
niet geschikt om in te vriezen
Een bewerkelijke taart maar erg lekker. … Lees verder »
Dit recept op een andere site gevonden. Wij vonden hem superlekker. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Recept is vrij van koemelk; kippenei en gluten.
Calorie-arm … Lees verder »
… Lees verder »
Dit nagerecht gegeten in Londen. Ik vond het super lekker. Wel wat machtig.
De banoffee pie is oorspronkelijk in 1972 in het Hungry Monk restaurant in East Sussex (Engeland) bedacht. Inmiddels is hij in veel landen populair, met name in Australië.
Gekaramelliseerde gecondenseerde melk wordt ook wel als Dulce de Leche aangeduid. Dit is een Argentijnse lekkernij (o.a. als broodbeleg). … Lees verder »
… Lees verder »
Dit nagerecht moet nog wel 3 à 4 uur stijven in de koelkast. … Lees verder »
carolientje61 heeft nog geen restaurantrecensies.