Koken is een echte passie. Vooral dingen bereiden die niet zo voor de hand liggen en daar mensen lekker mee verwennen! Ik ben altijd op zoek naar nieuwigheidjes en kennis op kookgebied, en ben vooral geinteresseerd in vegetarische en buitenlandse recepten... Het smulweb is voor mij de plaats bij uitstek!! Ik maak er een sport van, niet alleen om recepten te verzamelen maar om overal het allerlekkerste recept van te kennen. Ik vind het dus leuk om bv.5 (of meer!) tomatensoepen uit te proberen, en dan de lekkerste versie voor altijd in mijn geheugen te prenten!!Ben gebombardeerd tot "kookconsulent" door familie en vrienden, die me bellen als ze een etentje willen maken, bijzonder of eenvoudig. Zij zijn gelukkig uiterst tevreden met de gegeven adviezen en recepten! Ik zet recepten op mijn pagina die ik zelf heb uitgeprobeerd en die ik zoooo lekker vind dat ik het recept herhaaldelijk zal gaan maken.
dank je wel voor de foto bij het recept kip in duiveltjes saus ik ben er zelf soms erg vergeetachtig in om als ik een recept gemaakt heb om dan een fotootje te nemen. maar die van jou is super.…
Lees verder
Wij wensen je/jullie
Lees verder
Wij hebben vorige week onze Engelse vrienden op bezoek gehad het was super gezellig. Thuis gekookt maar ook uit eten geweest (Thais restaurant). Wij hebben helaas maar één keer iets…
Lees verder
Hallo Carodun, de techniek van Smulweb heeft uitgezocht waarom er geen foto bij jouw recept kon worden geplaatst en dat is nu in orde. Dank zij de techniek dus! Ik heb nu die foto bij jouw recept…
Lees verder
~~Dit is een makkelijk te maken dressing. Zorgt voor een smaakexplosie.
Gebruik hem in een Mexicaanse salade met taco chips, of om vlees in te marineren.
… Lees verder »
Koekjes uit een pak vind ik steeds minder lekker. Deze koekjes zijn lekker knapperig en de smaak is heerlijk. … Lees verder »
Ik ben zo dol op de geur en smaak van deze soep. Deze versie geeft een dikke, volle oranjekleurige soep. Ik denk dat de smaak zo goed wordt door de knoflook en de wortel en venkel.
Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik denk dat hij perfect is om in een broodbolletje te serveren. … Lees verder »
Malse kippeboutjes in een super BBQ saus. … Lees verder »
Recept van Safeta, ik vind dit de lekkerste baklava ooit, niet zo mierzoet en gemaakt met griesmeel en appel! … Lees verder »
Romig & sjiek; soep in een koffiekopje! Lekker als tussengerecht. … Lees verder »
Wat ingredienten door elkaar roeren kan als resultaat hebben dit verbluffend sjiek en romig ijsje. … Lees verder »
Zoete fruitsalade, simpel!! Recept in Australie opgeduikeld. … Lees verder »
Ik heb erg veel positieve reakties op deze cake gehad. Maak je weleens een "vriendschapsbrood", dan is het nu tijd voor variatie!
Er ontstaat een mooie 2-lagige cake. … Lees verder »
Verrassende, milde en zomerse salade! Geen echt Griekse ingredienten maar nog lekkerder. Vooral de rode-uien bereiding is heel speciaal.
Recept van Nigella. … Lees verder »
Afrikaanse stoofpot. Zoetig, mals vlees met een pittige smaak. Het is een familierecept. … Lees verder »
Peertjes bedekt onder een caramel-achtige saus. Het komt uit het boek 'een huis in Toscane' van Frances Mayes.
Dit is zo lekker dat ik het heb gegeten tot ik er misselijk van werd. … Lees verder »
Dit recept bevat volkorenmeel, wat het brood nog smakelijker maakt dan bereiding met alleen witte tarwebloem.
Bereiding van het deeg in de broodbakmachine. Voor ongeveer 15 stuks.
Brood is prima in te vriezen! … Lees verder »
Fris, mooi groenkleurig ijs met 'spikkeltjes'.
Geinspireerd door een dessert van Jamie Oliver! … Lees verder »
Wij vinden deze grove,lichtrose spread helemaal geweldig! … Lees verder »
Maak 'm 1 of 2 dagen van tevoren!
Met verjaardagen maken we meestal 2 verschillende taarten, maar kunnen beter gewoon dezelfde maken want iedereen roept inmiddels: Ohhhhhhh, CHEESECAKE!!! … Lees verder »
Zo kun je spercieboontje HEEL lekker laten smaken. Zo lekker en makkelijk dat ze geregeld op ons menu staan! … Lees verder »
De wodka geeft deze pasta een heerlijke smaak. Romig,licht,zacht en rozig. Met een vleugje pit.
… Lees verder »
Enigszins zoete, romige pompoensoep met hele aparte croutons. … Lees verder »
Dun, knapperig zongedroogde-tomatenbrood.
Recept van Emeril Lagasse.
Bereiding van het deeg kan in de broodmachine! … Lees verder »