Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.
Ik werk in de dienst verlenende sector.
En
Heb even tussen je recepten gesnuffeld en ook wat meegenomen. Laat je nog weten wat ik er van vond(echt waar!). Kom ook eens op mijn pagina kijken om te zien of er iets van je gading bijstaat.…
Lees verder
ik heb even tussen je recepten gesnuffeld Roel
Lees verder
Lees verder
heb je bij m′n favorieten gezet want hou ook van lekker eten en van Metallica! kan ik altijd dat nummer horen op jouw pagina(hihi). groetjes, Nicole.
Lees verder
… Lees verder »
EEN HEERLIJKE IN RODE WIJN GEBRADEN LAMSBOUT … Lees verder »
… Lees verder »
Lekker bij gebraden lamsbout … Lees verder »
Lekker bij gebraden lamsbout … Lees verder »
… Lees verder »
Voor stoofschotels wordt meestal mager ragoutvlees [van de hals] of lamsborst gebruikt.
Andere stukken lamsvlees kunnen natuurlijk ook heel goed worden genomen,
afhankelijk van het soort gerecht dat wordt gemaakt … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
LAMSBOUT MET BEEN IS HEERLIJK TE BEREIDEN IN DE OVEN MET EEN KRUIDENMENGSEL VAN KNOFLOOK, THIJM OF ROZEMARIJN
MAAK DIT GERECHT OOK EENS MET VARKENSVLEES … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
LAMSCURRY … Lees verder »
DAUBIERE: Een aarden stoofpot past uitstekend in onze eigentijdse kookkunst: een minimiem aan vet is al voldoende en de pot houdt de warmte zo goed vast, dat op het kleinste spaarbrandertje kan worden gestoofd. Deze prachtige stoofpot - een daubiere - komt uit Frankrijk en heeft een hol deksel, waarin water gegoten wordt. … Lees verder »
PAPILLOTTE IS EEN MAGERE BEREIDINGSWIJZE … Lees verder »
MEN NOEMT GERECHTEN ALS DEZE IN FRANKRIJK ?A LA BOULANGERE? OFTEWEL ?VAN DE BAKKERSVROUW?,
OMDAT DE BAKKERSVROUWEN DEZE SCHOTELS IN DE OVEN VAN HUN MAN KLAARMAAKTEN … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
bosschaart heeft nog geen restaurantrecensies.
bosschaart heeft nog geen artikelen geschreven.
bosschaart volgt nog geen andere Smulwebbers.