Bonjour, ik ben Ghislaine en dit is mijn 3de smulsite die alleen maar gaat over de Franse keuken. Ik hou veel van de fijne "Haute Cuisine", maar eigenlijk nog meer van de echte "Cuisine du Terroir", de streekkeuken van het Franse platteland. Van Blanquette op grootmoeders wijze en b?uf Bourguignon, van boterkoek "Kuing Ammann" en oesters met champagne uit Bretagne, tartiflette en mirabellentaart uit de Vogezen, van tarte flambee en baeckeoffe uit de Elzas en van poulet Basquaise en "chipirones in su tinta" uit Baskenland, van een lekkere dikke kapoen uit Bresse en een mals stuk lamsvlees "pre sale" uit de zoute weiden van de Mont Saint-Michel.
Maar bovenal ik van twee dingen : foie gras en vissen in Frankrijk.
een verloren vriendin. Lieve Ghislaine, bij het zoeken naar een recept voor tonijn, stuitte ik op een recept van jou en ja dan moet ik natuurlijk naar jouw site. En wat word ik vrolijk van al die…
Lees verder
Met veel plezier kook ik jouw recepten! Heerlijk! Ik ben zelf ook een fan van foie gras. Hoe moet ik foto's op mijn pagina zetten? Bij jou ziet het er zo gezellig uit! Groeten, Evelijn
Lees verder
weer tijd voor de weekend groetjes. wat een heerlijk zacht weer is het toch zeg. hier in brabant op dit moment 15 graden. niet te geloven. vanavond een gezellig verjaardagsfeest van de broer van…
Lees verder
Bedankt voor de fijne reactie op de recensie vanCheng Garden.... Ik ben echt blij dat er toch iemand weet waarover we praten..want gelet op de reacties van sommige Hollanders, weten ze blijkbaar ni…
Lees verder
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van Marc Wunderink souschef/patissier van het specialiteitenrestaurant "De Hoop op d'Swarte Walvis" in Zaandam, gelegen op de Zaanse Schans, het charmante Zaanse buurtje, en gevestigd in drie aaneengevoegde historische panden. … Lees verder »
Een recept van Yves Mattagne, executive-chef van de Sea Grill *, het sterrenrestaurant van het Radisson SAS hotel in Brussel. … Lees verder »
Een recept van Yves Mattagne, executive-chef van de Sea Grill *, het sterrenrestaurant van het Radisson SAS hotel in Brussel. … Lees verder »
Een recept van Yves Mattagne, executive-chef van de Sea Grill *, het sterrenrestaurant van het Radisson SAS hotel in Brussel. … Lees verder »
Een recept van Yves Mattagne, executive-chef van de Sea Grill *, het sterrenrestaurant van het Radisson SAS hotel in Brussel. … Lees verder »
Een lente vol lamsvlees, wat wil je nog meer ?
Proef de zachte smaakgenoegens van dit gemakkelijke recept. … Lees verder »
Zo haal je niveau in huis !! … Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van restaurant "Le Sermon" in Jette (Brussel). … Lees verder »
"Canard a l'orange" … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Zo'n hartige Provencaalse anchoiade wordt vaak op geroosterd brood gesmeerd of wordt gegeven bij bleekselderij of andere rauwkost. … Lees verder »
… Lees verder »
bonbolleken heeft nog geen restaurantrecensies.
bonbolleken heeft nog geen artikelen geschreven.
bonbolleken volgt nog geen andere Smulwebbers.