[img_plain
Dag Smulwebbers,
Ja, het is geen nieuws meer, nog maar een Bollekenspage erbij, want Bollekenvier zit weer aan de 400 recepten, en dat is met al die foto′s meer dan zwaar genoeg.
En op deze eerste mooie herfstdag dacht ik hem in een herfstig kleedje te steken.
Op culinair gebied is dit, volgens mij althans, het beste seizoen, er zijn volop paddestoelen, fruit en noten, het eerste wild, de schelpdieren zijn op hun best en het is weer tijd voor allerhande sudder- en stoofpotjes.[img_plain
[img_plain
En wat is er fijner dan, na een wandeling door het bos op zoek naar paddestoelen en kastanjes, om thuis warm en gezellig samen een glaasje wijn te drinken.
[img_plain
[img_plain
[img_plain
Het was in Kapelle op de boerenmarkt, dus jij was het niet.
Lees verder
P.S. Heb je gelijk bij mijn favo′s gezet.
Lees verder
Wil je even Van Harte Feliciterenmet je verjaardag en nog vele jaren toewensen in goede gezondheid. Liefs en groetjes,
Lees verder
Hartelijk Gefeliciteerd met jou verjaardag Trudy
Lees verder
Een recept van chefkok Stefaan Couttenye van Gasthof-Brasserie 't Hommelhof in Watou. Stefaan is de specialist van de Vlaamse bierkeuken en heeft een tachtigtal van zijn recepten gebundeld in het prachtige boek "De Bierkeuken van 't Hommelhof", waaruit dit een door hem op Vitaya-tv klaargemaakt recept is. … Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van Joseph Eeckhoudt van restaurant "Devos" in Mons. Joseph geeft, samen met een paar andere chefs, gestalte aan de nieuwe Belgische bierkeuken. Dit recept is afgewerkt met een saus op basis van Oud Bruin Petrusbier van Brouwerij Bavik.
… Lees verder »
Een recept van chefkok Koen Caerels van het Antwerpse gastronomische restaurant "De Barbarie". De specialiteiten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, onmiskenbaar de eendbereidingen, maar de visliefhebbers worden zeker niet vergeten, langoustines, St-Jacobsschelpen en tarbot keren steeds terug op het menu. … Lees verder »
Alle soorten visfilets of overschotten, die u in de diepvriezer bewaarde, kan u in dit gerecht verwerken. … Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van Meesterkok Luc Van Lommel van restaurant "De Proosdij" in Diest. … Lees verder »
Een recept van Piet Huyzentruyt uit het kookprogramma "Lekker Thuis". … Lees verder »
Een verrassende combinatie met een tropisch tintje. Om duimen en vingers bij af te likken... … Lees verder »
Een taart die niet gebakken hoeft te worden ! … Lees verder »
Zelfs wie geen taart lust, houdt toch van flantaart. Op een uurtje is ze gebakken ! … Lees verder »
… Lees verder »
Dit dessertje heb je zo klaar. Daar kan niemand met z?n (lange) vingers afblijven. … Lees verder »
Dit is eigenlijk meer een buideltje dan een pannenkoek. Er kan dan ook een rijkelijke vulling in. … Lees verder »
Een recept van tv-kok Jamie Oliver uit het kookprogramma "The naked chef" op BBC. … Lees verder »
Cassoulet wordt meestal met vlees klaargemaakt. Maar het kan ook met asperges. Liefst Belgische ! … Lees verder »
De Libanese keuken is er eentje van specialiteiten. Toch hoeft de bereiding niet ingewikkeld te zijn. Voor dit kleine voorgerechtje
heb je misschien al de ingredienten in huis. Succes ! … Lees verder »
Qadrupel is het strafste bier van bierbrouwerij "De Koningshoeven" die het "La Trappe" bier brouwt. Officieel mag het de benaming "trappist" niet meer voeren, maar dat doet niets af aan de heerlijke smaak.
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
bollekenvijf heeft nog geen restaurantrecensies.
bollekenvijf heeft nog geen artikelen geschreven.
bollekenvijf volgt nog geen andere Smulwebbers.