Dit is mijn zesde smulsite en het vervolg op Bolleken en Bollekentwee, Internationale keuken dus.
Op Bolleken en Bollekentwee staan elk 400 recepten, bijna allemaal met foto, de moeite om ook eens naar te gaan kijken.
Romige gehakt-andijviestampot met monchou
Lees verder
Bedankt dat je mij er nog even op wees dat ik ze beter niet al te rijp moet gebruiken.Blijf meteen even op je paginas hangen en zal er ook nog wel wat receptjes van favoriet zetten.Bedankt en…
Lees verder
Leuk dat je meteen reageert en dank voor het terugzetten van de foto. Ben erg benieuwd! Maak eerst het aspergeijs even op (aanrader), ipv de tomatencoulis (minder geslaagd) probeer ik die nu met…
Lees verder
Bedankt voor je berichtje. Ik wens joui heel veel sterkte toe en hoop dat alles weer goed met je komt. Ik heb al veel recepten van jou favoriet gezet. Alles even heerlijk. Je hebt fantastische…
Lees verder
Een toprestaurant in je eigen keuken ? Met dit recept maak je je stoutste culinaire ambities waar. Lekker en toch best te doen ! … Lees verder »
Neem met dit gehaktbroodje een stevige hap uit de Libanese keuken. We bakken het brood in de oven zodat het een compact geheel vormt dat je gemakkelijk in stukken kunt snijden. Dat zal smaken ! … Lees verder »
Een smakelijk kleurenfestijn uit de Libanese traditie. Aan dit gerecht heb je wel wat werk, maar misschien is dat precies iets voor een Oosters getint avondje ? … Lees verder »
Met dit Libanese gerecht gaat een nieuwe wereld voor je open. Een vleugje traditie, een snuifje erfgoed en flinke scheuten inspiratie
samengebracht uit de Turkse, Griekse, Cypriotische en Kaukasische keukens. Lekker anders ! … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een "special light" recept van Frank Fol, Chef-eigenaar van sterrenrestaurant "Sire Pynnock" * in Leuven … Lees verder »
Nogal bewerkelijk maar echt iets om eer van te halen, dit gerecht met Duivelsbier uit mijn eigen stad.
… Lees verder »
Puur Vlaams-Brabant, varkensvlees, witloof en Grand Cru van Hoegaarden.
… Lees verder »
Dit recept werd teruggevonden in het receptenboek 'Ouverture de Cuisine' van de 17de eeuwse Waalse Lancelot de Casteau. … Lees verder »
Een recept van chef-kok Luc Desmet van restaurant "Den Haselt" in Roeselare.
… Lees verder »
… Lees verder »
Elk bier is anders. Is het bitter, zoet of zuur ? Bruist het sterk of matig ? Heeft het een volle smaak en wat is zijn alcoholvolume ? Probeer dit bierrecept met blonde Leffe ?ns uit !
… Lees verder »
bollekendrie heeft nog geen restaurantrecensies.
bollekendrie heeft nog geen artikelen geschreven.
bollekendrie volgt nog geen andere Smulwebbers.