1. Home
  2. Community
  3. beuvbos

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over beuvbos  Stuur een bericht

**NEWZ** (1) lange tijd niet op smulweb geweest - did not miss it that much ** (2) veel restaurants bezocht (MOOR, LINDENHOF, De LEEST), nog geen recenties geplaatst (3) half januari 2007 laatste recenties op smulweb gezet. ** (4) Begin januari 2007 bij Hof van Sonoy gegeten. Heerlijk! ** (5) EISWEIN is lekker! Ik wist niet dat er zoveel eiswein was met zulke grote verschillen (smaak/prijs)** NEWZ****

Ik ben 42 en kook in het weekend en tijdens vakanties. We gaan ook graag uit eten met ons vijfen. We hebben drie kids: Iza (1999), Yvar (2001) en Ingmar (2005). Fantastisch!


Ik had leuke fotos van de kids op smulweb staan, maar door de nieuwe opzet zijn alle links verbroken. Ik zal een paar nieuwe fotos erop zetten, weten jullie wie er achter beuvbos zit. Hieronder alvast de eerste..


Voor kinderen koken is leuk. Vis vinden ze alledrie heerlijk !!!!!! Dat komt dus zeker 1 keer per week op tafel. Vooral zalmfilet op de huis gebakken met verse pasta is favoriet. Extra lekker wordt het met garnaaltjes erbij!
Nieuwe recepten zijn welkom. Het moet alleen niet te ingewikkeld zijn (lekker, simpel en mooi om te zien, dat is een mooie combi). En natuurlijk een lekkere wijn erbij !!

Mooie films kijken in de bioscoop. Een klein beetje sporten (voor de TV maar ook actief,zoals lekker lang wandelen (in nederland en de alpen/dolomieten).
Ook vakanties zijn populair. Voor we kids hadden bijv. bergwandelen in zomer en langlaufen in de winter (in maart 99 zijn we een weekje naar Noorwegen geweest - DAT is schitterend (ook erg lekker -vis- eten overigens)). Tegenwoordig gaan we eerder een weekje naar het strand (voorjaar) en even naar zuid duitsland of noord frankrijk (najaar). Even lekker frisse lucht snuivenm met ons vijfen.

Najaar 2000 waren we in Toscane .. erg mooi. Moeten we nog eens naar toe (zeggen we al een tijdje) !! De Elzas is en blijft overigens favoriet (gaan we de meeste jaren wel even naar toe). De laatste jaren in de herfst ook regelmatig even naar de Eifel in Duitsland. Prachtig.

Daarnaast is zowel wijn drinken alsook wijn kopen een hobby. Ook hiervoor shoppen we vaak (voor de fun) in de Elzas. In Oktober 2000 waren we in Italie, de Chianti streek. Leuk om te zijn en om te zien hoe druk ze dan zijn met het oogsten van de druiven.
Na het eten lekker genieten van een glaasje dessertwijn (laatste tijd is de EISWEIN bij mij populair) of port en later op de avond een cognacje of een mooie whisk(e)y .... dan is het leven mooi (vooral in goed gezelschap).

Kortom, nu weet je iets meer van mij. Welkom op mijn pagina !!

Over beuvbos  Stuur een bericht
the five of us

foto van ons vijfen (juni 2007)

foto van ons vijfen (juni 2007)
Bekijk alle meldingen van beuvbos
Bekijk alle recepten van beuvbos
Bekijk alle recensies van beuvbos
Bekijk alle artikelen van beuvbos
Favoriete pagina's (0)

beuvbos volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (96)
Bekijk alle vrienden van beuvbos
Top