Jaap en ik hebben 4 dochters die langzamerhand het huis verlaten hebben. We hebben in verschillende landen gewoond en hebben de verschillende keukens uitgeprobeerd. Luxemburg is geweldig wat restaurants betreft. Als het even kan probeer ik gevarieerd te koken. Daarom ben ik altijd op zoek naar originele recepten en kookboeken. Koken, wandelen, dansen, tuinieren en lekker eten met vrienden. Als we op vakantie zijn proberen we altijd de lokale keuken.
Hoi lieve Smullers,Ga jullie weer een hele fijne , vooral gezellige weeken weekend toe wensen. Geniet van het leven! Geniet van lekker eten, en heerlijke wijntjes! Vooral: GENIET VAN HET LEVEN!!!!!…
Lees verder
van harte gefeliciteerd met je verjaardag. groeten,Minie
Lees verder
met je verjaardag, Bernadette!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Hoi smuller, Ik kom weer bij je langs om je een fijn weekend te wensen.Het wil nog niet echt lente worden.Ondanks dat hou ik de moed erin.Ooit moet het toch mooi weer worden. Ik heb natuurlijk weer…
Lees verder
Lekker en niet te ingewikkeld … Lees verder »
… Lees verder »
Groene salade met croutons, blauwe bessen en geitenkaas. … Lees verder »
… Lees verder »
Fantastisch snel recept. Je kunt er elke jam voor gebruiken die je wilt, maar bosbessen is wel erg lekker. … Lees verder »
… Lees verder »
Lekker met mascarpone … Lees verder »
Goede risotto met gerookte zalm … Lees verder »
Een prachtige taart ... … Lees verder »
Lekker, mooi en niet moeilijk! … Lees verder »
Brood- en Tomatensoep uit Toscane … Lees verder »
Gemakkelijk en lekker … Lees verder »
De lekkerste wafels, een authentiek recept uit de Voerstreek. … Lees verder »
Het lekkerste koekjesrecept van Michèle … Lees verder »
Gemakkelijk, snel en superlekker! … Lees verder »
Rundvleesreepjes, liefst ossenhaas, afgeblust en ingekookt met zoete, oude balsamicosaus op een bedje van trostomaten en rucola.
Voor meer personen kun je een hele ossenhaas in de oven bereiden. 2kg vlees inwrijven met zout en peper, tot een rol opbinden, dichtschroeien, omdraaien, vleesthermometer erin, daarna in een hete oven (220 oC), regelmatig bedruipen, gedurende 40 minuten, om rosé te zijn. … Lees verder »
Bruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. … Lees verder »
Pilaf voor bij de lamscurry. Smaakt heel echt! … Lees verder »
… Lees verder »
De lekkerste lasagne! … Lees verder »
bernardine heeft nog geen restaurantrecensies.
bernardine heeft nog geen artikelen geschreven.
bernardine volgt nog geen andere Smulwebbers.