Ik werk in Den Haag bij de gemeente en bekleed een hele leuke baan als management-assistente. Ook ben ik oma van een mooie en lieve kleinzoon LARS en hoop binnenkort een tweede kleinkind te krijgen. Daar ben ik heel trots op. Het bereiden van eten vind ik een zalige bezigheid en ben ook altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, zowel landelijk als internationaal. Dus vind ik deze "smulweb" een enige uitdaging.
Namens Mieke Carin en mij wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie komst naar Valkenburg.Wij vonden het zelf ook reuze geslaagd en wat een weertje he,dat was echt genieten.verder wens ik jullie…
Lees verder
Over 3 weken is de smulwebdag en je wilde ook graag komen en je zou voor de varkensschnitzel gaan maar helaas hebben wij van jou nog geen betaling mogen ontvangen, als de betaling binnen is dan…
Lees verder
Dat je komt en al ben je niet zo actief op smul geeft helemaal niets, en wat lief van je dat je eventueel andere smuller ook wilt mee laten rijden, ik zal het telefoon nummer van de Halder nog bij…
Lees verder
Hai Beppio, enkele dagen geleden (dacht ik) heb ik bij jouw naam een oud Pools recept gevonden uit een ouwe krant of zoiets. Nu kan ik het niet meer terugvinden. Was dat recept inderdaad van jou en…
Lees verder
Een overheerlijk vegetarisch winters recept … Lees verder »
Een heerlijke spaghetti-macaronisaus met spinazie … Lees verder »
Rundvleesschotel … Lees verder »
Deze combinatie van spruitjes met vis is bij toeval ontstaan en geeft een heel aparte chachet aan een maaltijd. … Lees verder »
Deze combinatie van spruitjes met vis is bij toeval ontstaan en geeft een heel aparte chachet aan een maaltijd. … Lees verder »
Konijn in mosterdsaus - traditioneel Frans recept. … Lees verder »
De Franse voorliefde voor pates en terrines stamt nog uit de Middeleeuwen. Tegenwoordig zijn de begrippen pate en terrine zo goed als synoniem. Er zijn pates zonder pate, net als er terrines zijn met een omhulsel van deeg zijn. Maar als ze van goede, verse ingedienten zijn bereid, zijn ze als voorgerecht altijd een genot. … Lees verder »
De populairste groenten in Duitsland is kool.Koolsoorten zijn caloriearm, rijk aan vitamine C, mineralen en ballaststoffen. Kool is lekker en goedkoop. In combinatie met "Bratwurst" of varkenspoot is het een typisch Duits recept. … Lees verder »
Brood, eieren, slagroom en kruiden, de ingredienten voor een hartige broodpudding … Lees verder »
Groene kropsla, verse zalm, knapperige kiemen en aardappelen voor een romige binding. Het resultaat is een originele lekkere soep. … Lees verder »
Een verfrissend licht hapje in de zomer … Lees verder »
Romige maaltijdsoep met vis en tomaten … Lees verder »
Dit exotische gerecht is een prachtige combinatie van rijpe mango's met de nootachtige smaak van sesam. … Lees verder »
Prachtig Japans gerecht van gegratineerde Heilbot. Heilbot lijkt op Tabot, maar heeft meer vlees en is bovendien rijk aan voedingsstoffen. … Lees verder »
Heerlijk als je van vis en gember houdt.
Bevat p.p. 240 kilocalorieen; eiwit 27 g;
vet 13 g; koohydraten 3 g. … Lees verder »
Een eenvoudig-elegant neefje van de Zabaglione … Lees verder »
Een frisse salade met walnoten … Lees verder »
Een heerlijke italiaanse dressing … Lees verder »
De bacon en de wijn zorgen voor een mals stuk vlees en de mosterd geeft een pittige smaak … Lees verder »
Een uitgelezen Italiaans recept waarbij de ietwat scherpe Gongonzola in smaak wordt getemperd door de room. … Lees verder »
beppio volgt nog geen andere Smulwebbers.