Body{background:url(http://66.111.49.71/wallpapers/final/final_2_1024.jpg) fixed}-->
Hoi, welkom op mijn pagina. Ik ben Petra en ben bijna 26 jaar.
Momenteel werk ik als secretaresse bij de Algemene Onderwijsbond, maar ik ben op zoek naar een meer permanente fulltime baan.
Het werk is wel heel leuk hoor, maar 24 uur in de week vind ik gewoon te weinig.
Daarnaast ben ik wel erg druk in de weer met alle dingen die ik nog doe.
Trudy
Lees verder
Hoi Petra, Jammer dat het je het niet meer weet. Wat bedoel je met; via help kun je erachter komen? Welke help? Veel liefs, Maria
Lees verder
Ik heb een vraag aan jou. Ik heb net je artikel meegenomen over dat kerstmannetje en zag toen ik het las (errug leuk geschreven door Vifke he!) dat jou linkerkolom bij dat artikel blauw gekleurd is.…
Lees verder
Bij ons is het zondag schoolfeest en natuurlijk moeten we er naar toe, onze kleinzoon Kjell moet er ook optreden en dat mogen we niet missen he, s′middags gaan we kip aan t′spit gaan eten…
Lees verder
Een heerlijke taart met chocola en karamel. … Lees verder »
Een zacht en romig nagerecht. Echt heerlijk na een lichte maaltijd, want het is wel zwaar. … Lees verder »
… Lees verder »
Een Colombiaans familierecept. … Lees verder »
Kruidkoek op grootmoeders wijze. … Lees verder »
Hawairijst is een echt Australisch recept, hoewel je alle ingredienten bijna overal ter wereld kunt kopen: rijst, tonijn, ananas en kaas. De combinatie lijkt misschien een beetje vreemd, maar het gerecht is heerlijk! … Lees verder »
Het noten kraken is een hels karwei. En het goed laten caramelliseren van de suiker is een heel nauwkeurig werkje. Doe je dit te snel, dan brandt de suiker aan en wordt het bitter. Maar het resultaat is echt de moeite waard. De walnotentaart is bij iedereen favoriet! … Lees verder »
Hete bliksem is een schotel van appel, draadjesvlees -gestoofd met een beetje azijn, zodat het vlees niet uitdroogt-, aardappels, laurier en kruidnagelen. In de vorige eeuw stond het gerecht uren op een petroleumstelletje te garen. Met alle keukengemakken van nu wordt het gerecht iets anders klaargemaakt. … Lees verder »
Heerlijk malse kalkoen met een dakje van fruit. … Lees verder »
Heerlijk malse kalkoen met fruit. … Lees verder »
Ik ben helemaal niet dol op die potten met sauzen, maar dit wilde ik toch een keertje proberen. De groenten geven het een eigen draai. Een (h)eerlijke ovenschotel die zonder al te veel moeite op tafel staat. … Lees verder »
Een heerlijke rijke lasagna met vis en witte wijn saus. Ik heb hem voor een italiaanse jongen gemaakt. Hij wilde me bijna aan zijn moeder voorstellen. … Lees verder »
Een heerlijk brood. Zonder beleg, of met plakjes banaan. … Lees verder »
De zachte smaak van vijgen met de heerlijke smaak van zachte geitenkaas. Een verassend bijgerecht. … Lees verder »
Vegetarisch voorgerecht … Lees verder »
… Lees verder »
De oude, vertrouwde gehaktbal op eigenzinnige manier … Lees verder »
De oerhollandse pannekoek, maar dan met een beestenbende-twist. … Lees verder »
Lekkere en smaakvolle pudding uit Engeland, maar met een beestenbende-draai. … Lees verder »
Een lekker en simpel recept voor een tussendoortje of als nagerecht. … Lees verder »
beestenbende volgt nog geen andere Smulwebbers.