Hoi, ik ben Adiet, en ik woon samen met vriend, hond
en 5 katten in Utrecht. Koken is 1 van mijn hobby′s, daarnaast ga ik graag op vakantie. Als ik niet op smulweb zit dan zit ik op ICC (de internet-schaakclub!) en tussendoor probeer ik nog wat te werken (als freelancer). En verder (bloos, bloos) ben ik al jaren een As the World Turns fan. In al die jaren nog geen aflevering gemist....
Verder volg ik nog een cursus Nieuwgrieks (al schiet dat de laatste tijd niet zo op)
Daarnaast hebben wij ook nog een antiquariaat - voor de geinteresseerden onder jullie: www.vervolgboek.nl (daar staat een kleine greep uit onze collectie).
De naam Beauad komt trouwens van Beau (de hond) en ad komt van Adiet. Emailen kun je ook altijd op: jastas@wanadoo.nl
Ik heb ook nog een pagina op vrouwzijn - met foto, mocht je nieuwsgierig zijn :-)
Beste Adiet,heb dit recept gemaakt voor onze kaartavond en wij hebben ervan gesmuld.Beau betekent mooi in het Frans.Groetjes en nog een fijne Zondag,Margriet.
Lees verder
Gefeliciteerd met je verjaardag !!. Willeke′s Homepage
Lees verder
met je verjaardag, Adiet!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Lieve smulvriendinnenHele fijne week gewenst en geniet van het leven.Het gaat ontzettend leuk met mijn bedrijf.Ik geniet met volle teugen en sta zingend in de keuken. Ga nog eens kijken op www.c…
Lees verder
Gewoon erg lekker … Lees verder »
Snel gemaakt en 1 uurtje in de oven … Lees verder »
Snel klaar en lekker … Lees verder »
… Lees verder »
Met aardappelkoekjes en groenten … Lees verder »
Makkelijk voor te bereiden, en daarna zo de oven in … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Smaakt alleen goed als het heel lang op zeer laag vuur is gestoofd. Probeer het niet met bonen uit blik, dat is echt niet lekker … Lees verder »
Herfstig nagerecht … Lees verder »
Zalm met een oosters tintje … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Ook lekker in andere jaargetijden … Lees verder »
… Lees verder »
Recept Tip … Lees verder »
… Lees verder »
Recept ergens van internet geplukt … Lees verder »
De traditionele Belgische `carbonade'is niet van varkens- maar van rundvlees. Recept: Tip. … Lees verder »
… Lees verder »
beauad heeft nog geen restaurantrecensies.
beauad volgt nog geen andere Smulwebbers.