*** Koken kon ik niet en Hollands koken kan ik nog steeds niet.
*** Vreemd zullen de meeste van jullie misschien denken ... ja, die reactie ben ik gewend. Maar echt Indonesisch, echt Chinees, Japans, Frans, Spaans, Turks, Italiaans, Portugees enz. draai ik mijn hand niet voor om. Geen enkel probleem.
*** Ik ben een echte smulpaap die een bibliotheek aan kookboeken heeft waar ze zelden in kijkt, omdat ze een heleboel zelf combineert.
*** Momenteel ben ik helemaal weg van de Italiaanse keuken (geen pasta) en de Franse keuken. Af en toe wat Grieks, Turks of Spaans tussendoor maakt mijn kookliefhebberij compleet.
*** Het meest houd ik van stoofschotels of bijzondere 1pansgerechten, maar helaas, daar is mijn man niet zo weg van. Die wil graag een echt 3 gangenmenuutje op tafel of alles in aparte pannen (zoals hij het noemt).
++++
AARDAPPEL-ETERS 2+3/4 maand zonder internet!!! Zommige van jullie zal natuurlijk raar opkijken dat het zo lang duurde alvorens ik weer op internet kon. En dat ik de smullers mischien niet…
Lees verder
een algemene mailtje Het geeft een lekker gevoel om naar een maand zonder computer weer bij mijn favo′s langs te kunnen gaan met mijn weekend groetjes. Bedankt ook nog aan iedereen voor elke…
Lees verder
Hoi Astrid, welkom bij de webgroep grieks genieten. Ik hoop dat we met jouw bijdrage de webgroep tot een succes kunnen maken. Groetjes Inge
Lees verder
Hoi Astrid, Wat leuk dat je even langs kwam en een berichtje achteliet. Ik hoop dat je van het gerechtje geniet. Voor nu een gezellig zondag en fijne week gewenst met de groetjes van mij.......ANJA.…
Lees verder
Een makkelijk heerlijk en razendsnel recept.
… Lees verder »
Beetgare sperziebonen in Indonesische kruiden. … Lees verder »
Scherp gekruid rundvlees … Lees verder »
Een heerlijk gerecht met gelijk een perfecte salade … Lees verder »
Een heerlijk vegetarisch hapje dat ik heb toegevoegd aan mijn recepten om morgen tijdens een diner te serveren als amuse. … Lees verder »
Een heerlijk stuk vlees wat een bonk genieten is met fruit en gember. … Lees verder »
De kikkererwten moeten minimaal 8 uur weken en je bent ongeveer 3 uur bezig met snijden en koken. Maar dan heb je ook een potje ... het is het favoriete recept van mijn man (om te koken) en de familie (om te eten). … Lees verder »
Een heerlijk gerecht met pijnboompitten. … Lees verder »
Een heerlijk snel recept. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Met ui, knoflook, paprika en brocolli
… Lees verder »
Een heerlijk gerecht dat razendsnel klaar is.
… Lees verder »
Een lang gezocht recept wat ook perfect smaakt met rijst of gewoon aardappels
… Lees verder »
Voor over de pasta ... maar dan wel zelfgemaakt!
… Lees verder »
Een warme antipasti, die vanwege de zoute bacon een heerlijke smaak heeft. Terwijl hij toch gewoon fris is.
… Lees verder »
Een Italiaanse ratatouille ...
35 minuten bereiding en 1 uur wachttijd ...
heerlijk om van te voren klaar te maken dus.
… Lees verder »
Met kip, geitenkaas en pijnboompitten.
… Lees verder »
Een antipasti uit de marinade ... met andere woorden ... 6 uur wachttijd.
Maar dan kan het ook direct op tafel.
… Lees verder »
Rauwkost met warme anjovisdip
… Lees verder »
03-09-2004 | Regelmatig geweest, maar nu niet meer Sinds de kleine Griek op de Oude Delft is gekomen en een terrasboot heeft tijdens de zomermaanden, gaan we…
02-01-2002 | Je waant je in Argentinie Elke keer als ik uit eten ga zoek ik een restaurant waar ik nog niet eerder geweest ben. Dit keer was La Bamba de…
astrid_bulthuis volgt nog geen andere Smulwebbers.