Koken wellicht ? en van dittum:
Hoi "arjenl", leuk dat je mijn site hebt bezocht en bedankt voor het meenemen van het recept. Ik hoop dat het in de smaak valt. Laat het je smaken en maak er een mooi weekend van. Groet,…
Lees verder
We zijn deze week in feestelijke stemming: afgelopen week heeft het 100.000ste SmulWeblid zich aangemeld. We willen je hierbij persoonlijk bedanken voor je enthousiasme de afgelopen tijd: zonder al…
Lees verder
Hallo Arjen, Ik wil wel de eerste zijn die in je gastenboek schrijft. Leuke recepten heb je verzameld, het maakt nieuwschierig naar meer. Leuke page met die wijnglaasjes, ik hoop ook nog eens van…
Lees verder
Apart en lekker. Voor het voorjaar. … Lees verder »
Een echt herfstrecept.
Vegetarisch maar zonder dat je het vlees mist. … Lees verder »
Mijn versie van dit klassieke gerecht. Een aanrader. Door de bereidingswijze 'redelijk' mager. … Lees verder »
Eenvoudige maar heerlijke visschotel. Dit gerecht staat al jaren op het menu en verveelt nooit. In plaats van roodbaars kan je natuurlijk ook een andere witvis nemen (kabeljauw, schelvis, heek etc).
Volwassenen en kinderen smullen er van. … Lees verder »
Een vrij basic recept om de lekkere smaak van de eend niet te verdoezelen onder dikke sauzen. En doodsimpel om te doen.
De lekkerste wilde eenden zijn er van half augustus tot zeg begin oktober. … Lees verder »
Een heerlijke salade. Kan ook van te voren worden klaar gemaakt. Ook geschikt voor een koud buffet. … Lees verder »
Een heerlijk voorgerecht dat er door de combinatie van de rode vis en de groene saus ook nog eens prachtig uitziet. … Lees verder »
Een lekkere en snelle voorjaar/zomerschotel. Een verrasende combinatie van lamsbout, lamsoren en japanse oestersaus. … Lees verder »
arjenl heeft nog geen restaurantrecensies.
arjenl heeft nog geen artikelen geschreven.
arjenl heeft nog geen artikelen geschreven.