Dank je wel Annie voor je leuke reactie bij mijn reept Indonesische-stamppot-andijvie. De vegetarische variant is zeker het proberen waard, Dank je wel voor de tip. Hartelijke groet, Petra
Lees verder
Hoi Annie, wat leuk dat je dit recept hebt meegenomen. Ik hoop dat je er net zo van smult als wij. Misschien laat je eens weten wat je ervan vond. Groetjes Joyce
Lees verder
Klassiekers veganizen. Dat is altijd de kick. En dan niet aan de gang met allerlei vleesvervangers, kaas-substituten of eier-look-a-likes. Nee, gewoon, iets nieuws, met echte producten, maar wel geïnspireerd op de smaak- combinaties van het klassieke gerecht.Â
Â
Gister was de uitdaging: Asperges! Klassiek kennen we deze witte stengels natuurlijk met ei, ham, botersaus en peterselie, geserveerd met krieltjes. Romig, zoutig en kruidig door de peterselie (wat een geweldige combi met asperges is dat!).Â
Â
Tussen de boodschappen die mijn vriend had gedaan vond ik zeekraal. Bingo! Lekker zout, en een mooi groen kleurcontrast met de asperges. Nog meer zout? Reepjes gerookte tofu en iets umami's… champignons? Ok, let's go! Ohja en de wijn die ik in de koelkast zag staan leek me een lekkere toevoeging. … Lees verder »
anniekanniekoken heeft nog geen restaurantrecensies.
anniekanniekoken heeft nog geen artikelen geschreven.
anniekanniekoken volgt nog geen andere Smulwebbers.
anniekanniekoken heeft nog geen vrienden op Smulweb.