De tafel vóórdat we gingen eten...
.jpg)
Al zolang ik voor mezelf moet koken, ben ik bezig geweest met voeding. Lekker experimenteren, nieuwe dingen proberen. De laatste jaren zijn we bewuster gaan eten, vooral toen bleek dat een van onze kinderen een voedselallergie had (en nog heeft). Nu we weten dat mijn partner familiar te hoog cholesterol heeft, zijn we nog bewuster bezig met onze voeding, ook omdat de kinderen dit kunnen overerven. We proberen ze het goede voorbeeld te geven; niet roken en opletten wat je eet. En ik heb het tot een sport gemaakt om gezond en dan ook zo lekker mogelijk te koken! Koken is dus een van mijn hobbies. Een tijdje terug heb ik het creatief inplakken van foto's ontdekt (scrappen). Ook ben ik graag buiten (wandelen en fietsen) en ga ik graag op vakantie in Frankrijk en Denemarken. Verder surf ik vaak op het internet en probeer een onderwerp waar ik iets over wil weten helemaal digitaal uit te pluizen!
met je verjaardag, Anna!En een hele fijne dag gewenst!Groetjes, Carin.
Lees verder
Hallo Anna, Bedankt voor je leuke reaktie in mijn gastenboek. En antwoord op je vraag: eigenlijk is er vlgs mij geen echt goed alternatief voor de slow cooker of het moet een aga fornuis zijn maar…
Lees verder
Hai mam, ik heb ook een pagina nu, mijn gebruikersnaam is laurita87. Meteen een beetje reclame maken natuurlijk ;-) Kus Laura
Lees verder
Lees verder
Heerlijke soep met volle vissmaak door de zelfgemaakte bouillon. … Lees verder »
Heerlijke soep met volle vissmaak door de zelfgemaakte bouillon. … Lees verder »
Pittig soepje! … Lees verder »
Een frisse zoete salade. … Lees verder »
Ovenschotel van minikrieltjes, courgette, kappertjes, rode en bosui en geraspte kaas. Bestaand gerecht, aangepast aan eigen smaak en restjes in de koelkast ;-) … Lees verder »
… Lees verder »
Een verrassende schotel die snel klaar te maken is. … Lees verder »
Zoet witbrood in de vorm van een vlecht. (Uit: Bakken met de broodmachine). … Lees verder »
Vegetarische groentenschotel, lekker pittig gemaakt door de kaas.(Uit: koken met eko, van Milieudefensie). … Lees verder »
Een stevige koek. … Lees verder »
Hartige taart van courgette en spek- of hamblokjes. … Lees verder »
Een heerlijk eenpansgerecht, makkelijk in hoelveelheid aan te passen als je gasten krijgt. (Uit: koken met kip). … Lees verder »
Fris gebak met vers fruit. … Lees verder »
Hollandse couscous met cashewnoten en kerriesaus. Een gerecht dat ook veel kinderen lekker zullen vinden! … Lees verder »
Fijne soort pasta met zalm en pesto. … Lees verder »
Zilvervliesrijst met veel roergebakken groenten. … Lees verder »
Lekker brood met zachte smaak en een beetje 'bite' door de havervlokken. … Lees verder »
04-01-2009 | Etentje naar aanleiding van de 85e verjaardag van mijn vader. We waren met 17 personen.
Gereserveerd via de dinersite. Snel contact, correcte…
03-02-2004 | Lekker, maar heel lawaaierig. We kwamen (met z'n vieren) binnen in een gedeelte van het restaurant waar de bar was. Je kunt dus eerst 'lekker aan…
14-07-2002 | (Amersfoort) Eenvoudig en lekker. In een sfeervol restaurant hebben we heerlijk gegeten. De bediening was snel, bijna zakelijk. Van mij had het…
anna_idwer heeft nog geen artikelen geschreven.
anna_idwer volgt nog geen andere Smulwebbers.