Ik kom jullie een afscheidsgroet brengen, Ik heb geen zin meer in mijn wekelijkse groeten. Ik blijf wel naar nieuwe recepten zoeken Hopelijk gaat het jullie allemaal goed Groetjes Roos
Lees verder
Ik stuur maar een voorjaarsplaatje mee, ziet er leuk uit, beter dan het weer deze week is geweest Het valt heel erg tegen, veels te veel wind Vandaag schijnt in elk geval weer de zon, ziet er een…
Lees verder
Ik wens alle carnavalvierders een gezellige carnaval met veel zon en droog weer. Verder wens ik ook de andere smulvrienden een gezellig weekend en fijne week Groetjes Roos
Lees verder
Het is weer om lekker binnen te blijven en heerlijk te kokkerellen Na regen komt zonneschijn, zullen we maar denken. Ik wens je een gezellig weekend en een fijne week Groetjes Roos
Lees verder
Lekker en lekker snel! Een bijzondere saus die uitstekend combineert met de zalm. Je kunt ook andere soorten vis nemen. … Lees verder »
Een bijzondere combinatie en erg lekker. Als uitgebreide lunch, maar ook als brunchgerecht prima te gebruiken.
… Lees verder »
Superlekker en heel apart voor bij de bbq of een buffet. Hiermee zul je je gasten zeker verrassen.
… Lees verder »
Recept uit Allerhande, maar echt heerlijk en vantevoren te maken (handig als je gasten hebt: slechts even in de oven zetten en voila!).
… Lees verder »
Een heerlijk gerecht en niet moeilijk te maken. Binnen 20 min. op tafel! … Lees verder »
Een heerlijk tapasgerecht, maar kan ook als borrel- of lepelhapje. Ook perfect als voorgerecht met knapperig stokbrood. … Lees verder »
Een simpel maar klassiek recept voor de welbekende kaassouffle. De hoeveelheden zijn geschikt voor 4 personen als lunch- of voorgerecht. Indien je de hoeveelheden verdubbelt, kun je het ook als hoofgerecht serveren. … Lees verder »
Gewoon lekker! … Lees verder »
Echt een superrecept voor dit heerlijke nagerecht! … Lees verder »
Lekker als bijgerecht bij de BBQ. Maar ook als lunch, geserveerd op blaadjes sla met verse broodjes en/of stokbrood met kruidenboter. … Lees verder »
Dit recept is voor circa 400 ml. eigengemaakte mosterd. Helaas moet je wel 2 weken wachten voordat je het kunt gebruiken. … Lees verder »
Een exclusief en OVERHEERLIJK gerecht. Het oogt mooi en smaakt heerlijk.Je kunt ook alleen de sparibs maken en deze op de BBQ leggen! … Lees verder »
Uit de AllerHande. … Lees verder »
Erg lekker hapje voor een gezellig avondje … Lees verder »
Deze saus is snel en simpel te maken. Het resultaat is er echter niet minder om. … Lees verder »
HEERLIJK! Als je hem een keer zelf hebt gemaakt, lust je nooit meer knoflooksaus uit een flesje! … Lees verder »
Er zijn volop variaties denkbaar. Neem bijvoorbeeld ham i.p.v. kipfilet en voeg champignongs toe. … Lees verder »
Een simpel maar overheerlijk voorgerecht. … Lees verder »
De saus is erg lekker bij GEBRADEN VLEES en WILD en als BASISSAUS voor jachtsaus (ZIE SERVEERTIPS) en stroganoffsaus. … Lees verder »
De marinade van rode wijn en creme de cassis geven het vlees een heel bijzondere smaak. DE BEREIDINGSTIJD OP DE DAG ZELF IS SLECHTS 15 MINUTEN! … Lees verder »
amcsnijders volgt nog geen andere Smulwebbers.