1. Home
  2. Community
  3. alica

Heb je je mail gecheckt en je account geactiveerd?

Heel veel plezier op Smulweb!
Over alica  Stuur een bericht

Bovenaan de pagina staat ′ie dan: onze bijzondere vogel. Een parkietje dat geboren is zonder veertjes. In oktober wordt ′ie alweer 8 jaar.

Mijn naam is Alice. Ik ben getrouwd en we werken allebei full-time.Zodoende is er niet altijd gelegenheid om uitgebreid te koken. We hebben een voliere met o.a. parkieten. Bij 1 daarvan is een foutje door moeder natuur gemaakt: ze heeft ′m vergeten veertjes mee te geven. Zodoende kon hij niet in de voliere overleven en is hij gepromoveerd tot huisdier (zie foto en tekst hiervoor). Hij heet Tweety en lust, net als wij, ook allerlei lekkers, zoals groentesoep, pasta, stamppot, spa rood (daar heeft hij zelfs een keer onvrijwillig in gezwommen), wijn etc. Zijn grote hobby is het slopen van alles wat maar van papier gemaakt is: tv gids, Margriet, reclameblaadjes, etiketten van flessen peuteren. We hebben ook twee mini mini muizen. Erg grappig om te zien.

Sinds 22 april 1999 heb ik smulweb ontdekt en sindsdien heb ik deze pagina. Ik heb ook een 2e page met alleen maar witlofrecepten
lofjeEn sinds 26 juli 2000 heb ik een themapagina gewijd aan spinazie spinaziepagina


Over alica  Stuur een bericht
Bekijk alle meldingen van alica
Bekijk alle recepten van alica
Bekijk alle recensies van alica
Bekijk alle artikelen van alica
Favoriete pagina's (0)

alica volgt nog geen andere Smulwebbers.

Vrienden op Smulweb (95)
Bekijk alle vrienden van alica
Top