Vlogger_oerchef_SieberenMeerema heeft nog geen meldingen.
Venkel is een van de lekkerste groenten die je in de winter veel kracht geven. Dit is een echt heftige soep door de ziltige coquilles. Een echte power soep! … Lees verder »
Een boterzacht en beestachtig lekker recept. Het gerecht heeft iets warms, iets kouds, iets knapperigs, iets fris en iets zuurs. … Lees verder »
€Joie de vivre€: een echte Franse klassieker met fris-zure appel en amandelbeslag. Tip: serveer met een bolletje vanille-ijs. … Lees verder »
"Een van de lekkerste gerechten voor de oesterliefhebber. De ziltigheid van de oesters en de stevigheid van de spinazie geven dit gerecht een mooie volle smaak. Een echte klassieker." … Lees verder »
Dit gerecht is misschien wel een van de lekkerste gerechten voor de wintermaanden. Een hazenbiefstuk krokant van buiten en medium rose van binnen, geserveerd met gebakken aardappeltjes en cantharellen. … Lees verder »
Een salade met een Oosters tintje. Een combinatie van knapperig en zoet, met de frisse watermeloen en ziltige buikspek. … Lees verder »
Een geweldig lekker snackgerecht met zelfgemaakte frietjes. … Lees verder »
Een mals stukje vlees met een pittige bite door de grove peperkorrels. Dit gerecht is de perfecte combinatie tussen vlees, aardappel en sla. De sla is met de witlof en radijs een fris bijgerecht. … Lees verder »
Zet de Franse brasserie bij jezelf op tafel met deze blini's met gemarineerde zalm. Een echt feestelijk gerecht om mee uit te pakken met een gezelschap. … Lees verder »
Het detail zit hem in de pure honing. Het dessert heeft een lekkere crunch door de gekarameliseerde noten. … Lees verder »
Dit gerecht is een echte ode aan spruitjes, oer-Hollands met zelfgeraapte kastanjes en lekker smeuïg met Parmezaanse kaas. … Lees verder »
Je favoriete soep na een heerlijke boswandeling. Het luchtige van een cappuccino en de smaak van Limburgse mergelpaddenstoelen.
… Lees verder »
Een zalige Franse soep met een oud Hollandse toevoeging: gerookte bokking. Je kunt de soep zowel warm als koud serveren. … Lees verder »
Bij dit gerecht ruik je meteen hoe geweldig de tomatenmarinade is. Het is een provance in je mond door de door de ziltige smaak van de tonijn en de zachte groentes. … Lees verder »
Dit is een salade die ik gegeten heb in Lyon. Het is wat de Fransen noemen "Joie de vivre", wat "levensvreugde" betekent. … Lees verder »
Een klassiek poldergerecht met mooie Hollandse kabeljauw en met de frisheid van wortel. … Lees verder »
Een perfect gebakken kalfslever is krokant van buiten en rosé van binnen. Dit is een gerecht waar oude en nieuwe smaken samenkomen. … Lees verder »
Een echte Friese topper die ik ken uit mijn jeugd. Rabarber stond vroeger bij iedere Fries in de tuin. De combinatie van zoet, zuur en de crunch van de kruimels zorgt voor een hemelse smaakbeleving. … Lees verder »
Heerlijke maaltijd van een goed stuk vlees en smakelijke groenten. Vette voorjaarslammeren gehuld in een moestuin van hemelse verlangen.
Benieuwd hoe je zelf dit gerecht klaarmaakt? Oerchef Sieberen laat het zien in deze blog » … Lees verder »
Heerlijke taart die symbool staat voor de zoektocht naar verlangen door eenvoud en compassie. Benieuwd hoe je deze tarte tatin zelf maakt? Oerchef Sieberen laat het je zien in deze vlog. … Lees verder »
Vlogger_oerchef_SieberenMeerema heeft nog geen restaurantrecensies.
Vlogger_oerchef_SieberenMeerema heeft nog geen artikelen geschreven.
Vlogger_oerchef_SieberenMeerema heeft nog geen vrienden op Smulweb.