.....ook ik ben weer een beetje terug van weggeweest. Ik wens je een hele fijne zaterdag nog, en een gezellige zondag. Het is koud hoor...bbbbbrrrrrr! Moet er zo nog uit met de honden. Groetjes,…
Lees verder
INNERLIK ZELFPORTRET Ik kom even langs om jou een heel fijne week toe te wesen. En met herst voor T deur komen weer nieuwe kookpotten Geniet van deze verandering van seisoenen.…
Lees verder
Staar je niet blind naar het "grote geluk" aan de horizon Je loopt dan een grote kans om onderweg het "kleine geluk" over het hoofd te zien!
Lees verder
Mijn voornemens voor het volgende jaar zijn eindelijk eens gewoon een leuk plaatje te sturen en de moed niet op te geven want het moet toch een keer lukken.
Lees verder
… Lees verder »
Een overheerlijk Indisch vleesgerecht dat niet heet is.
Maak het een dag van tevoren klaar en alles kan lekker intrekken.
Aangezien wij maar met zijn tweetjes zijn, doe ik alles in diepvriesbakjes voor 2 personen. … Lees verder »
… Lees verder »
Simpele uitvoering van Gado Gado … Lees verder »
Kipsate zoals kipsate moet zijn! … Lees verder »
Saus voor diverse Indonesiche gerechten (Gado-Gado, Salade met Pindasaus of kipsate … Lees verder »
Een Janvaans/Surinaams gerecht … Lees verder »
Lekker snel klaar! … Lees verder »
De kippenlevertjes geven een aparte smaak aan deze rijstschotel uit India en is lekker goedkoop!!! … Lees verder »
Voor de liefhebbers!!! … Lees verder »
Lekker pittig in aluminiumfolie in de oven … Lees verder »
Hoezo Portugees (oa Timor was koloniaal bezit van Portugal). Dit overheerlijke rundvleesgerecht is niet heet, maar wel heeeel lekker. … Lees verder »
Overheerlijke en zeer snelle mihoenmaaltijd! … Lees verder »
'Kaukswe kyaw' is een populair gerecht in Birma. Het wordt er vooral veel op feestdagen gegeten. In de Chinese keuken zijn dergelijke gerechten eveneens bekend, waaruit blijkt dat de invloed van de Chinese kookkunst in dit deel van Azie groot is. Het is de voornaamste smaakmaker (vissaus) die echter aangeeft dat we met een gerecht uit Birma te maken hebben.
'Kaukswe kyaw' is een populair gerecht in Birma. Het wordt er vooral veel op feestdagen gegeten. In de Chinese keuken zijn dergelijke gerechten eveneens bekend, waaruit blijkt dat de invloed van de Chinese kookkunst in dit deel van Azie groot is. Het is de voornaamste smaakmaker (vissaus) die echter aangeeft dat we met een gerecht uit Birma te maken hebben. … Lees verder »
Een overheerlijke sajoer die ik gemaakt hebt voor '2' personen … Lees verder »
… Lees verder »
Nasi Goreng, maar dan toch weer anders en nog snel klaar ook! … Lees verder »
Lekker bij de rijsttafel! … Lees verder »
Snelklaar! … Lees verder »
Rendang van rundvlees in Singapore-stijl
Smaakt niet echt naar rendang, maar is wel erg lekker. Hache, maar dan anders! … Lees verder »
30-10-2004 | wokken, Japanse plaat en sushi Sinds een week of twee a drie is dit immens grote wokrestaurant geopend in de voormalige bowling boerderij…
13-12-2003 | wokken, Japanse plaat en sushi Het jaarlijkse uitje met (oud)collega's hebben wij dit keer in Wok Plaza Beverwijk gehouden.
De locatie is in…
tropenkolder volgt nog geen andere Smulwebbers.