
StreetFood heeft nog geen meldingen.
Toegeven, deze verrukkelijke sorbet at ik niet op straat maar in een redelijk sjiek restaurant in Hanoi. Ik ben geen liefhebber van koude toetjes na een warme maaltijd en ik bestel zelden ijs in een restaurant. Maar deze combinatie wilde ik proberen en ach, wat wás dat lekker! In Vietnam zijn koks bijna nooit te beroerd om een recept met je te delen, dus dankzij kok Phuong van restaurant Ngan Nga kunnen we er nu ook hier van genieten. Een zwoele zomeravond en succes is verzekerd.
Dit recept komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op' http://www.streetfood-world.com/' … Lees verder »
Dit recept komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op http://www.streetfood-world.com/ … Lees verder »
Op z'n Indiaas: khadjoer ki chatni. Dit recept komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op http://www.streetfood-world.com/ … Lees verder »
Deze zacht gekookte aubergine ((brinjal bajji) is heerlijk als hapje op zichzelf, maar vooral met een stuk papad of naan. Dit recept komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op http://www.streetfood-world.com/ … Lees verder »
Dit is een Vietnamees recept (bánh mì dau phu), en komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op http://www.streetfood-world.com/ … Lees verder »
Deze vissoep werd oorspronkelijk vooral bereid in de Mekong delta in het zuiden van Vietnam, maar is inmiddels populair in het hele land. Je kunt hem uiteraard gewoon als soep eten, maar het is nog lekkerder (en voedzamer) om er een kommetje rijst bij te serveren. De verschillende smaken zoet, zuur en pittig komen vooral goed naar voren als je de soep zo heet mogelijk serveert. Je kunt hem bereiden met verschillende vissoorten en je gebruikt de hele vis, dus neem vooral ook de graten en vissenkop mee van de visboer!
Dit recept komt uit het kookboek Street Food. Van ieder verkocht boek gaat 50% van de opbrengst naar de dagelijkse warme schoolmaaltijd van bijna 100 kinderen in Varanasi. Jij lekker eten. Zij lekker eten! Kijk op' http://www.streetfood-world.com/' … Lees verder »
StreetFood heeft nog geen restaurantrecensies.
StreetFood heeft nog geen artikelen geschreven.
StreetFood heeft nog geen vrienden op Smulweb.