Smulweb Magazine is het magazine voor thuiskoks en fans van Smulweb. Boordevol culinaire en inspirerende gerechten die heerlijk zijn voor doordeweeks en in het weekend. Een blad vol met tips van bekende koks, de nieuwste trends, alles wat je nog niet wist over verschillende producten en de kookpassies van thuiskoks. Het magazine verschijnt vier keer per jaar met een nieuwe editie. Smulweb Magazine - Elk seizoen de lekkerste recepten om heerlijk mee te experimenteren en je familie te verrassen! Bekijk meer informatie op www.smulwebmagazine.nl.
Ik vind het heel vreemd dat het recept "Lasagne Florentine", mijn recept dus dat al op Smulweb staat en komt uit de top 5 van Smulweb, nog een keer geplaatst wordt door Smult als het al op…
Lees verder
Ik heb gisteren de komkommersoep gemaakt. Hij is me niet goed gevallen. Ik heb maar een half glas opgedronken maar ik ben de hele avond en nacht misselijk geweest. Ik weet niet wat voor…
Lees verder
Met aardappels kun je zoveel kanten op. Maak eens een Romeinse aardappelpizza, een Italiaanse klassieker die in Nederland nog niet zo bekend is. Je gasten zullen verrast zijn en deze pizza serveer je perfect bij de borrel, als voorgerecht of als side dish bij het hoofdgerecht. … Lees verder »
Met aardappels kun je zoveel kanten op en iedereen vindt ze lekker. Cheesy aardappelgratin is een heerlijk bijgerecht voor de feestdagen! … Lees verder »
Met aardappelen kun je erg feestelijke bijgerechten maken! Gebruik eens zoete aardappelen om er een puree van te maken. Een heerlijke variatie. Deze zoete aardappelpuree is heerlijk als bijgerecht bij het kerstdiner. … Lees verder »
Verras je gasten eens met dit heerlijke recept voor spruitjessoep. Deze spruitjessoep wordt gegarneerd met kanpperige spruiten en een bacon-croutontopping. Een gerecht om eens uit te proberen! … Lees verder »
Ben jij ook zo dol op sushi? Het is tegenwoordig overal verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk ook zelf sushi maken. Voor een heerlijke variatie maken we mini-sushiburgertjes. Dit gerecht is heerlijk en ziet er ook nog eens prachtig uit! … Lees verder »
Sint-jakobsschelpen zijn heerlijke zeevruchten. Met dit recept maak je de lekkerste sint-jakobschelpen in een handomdraai klaar. Serveer de sint-jakobsschelpen op broccolipuree met ui erover en bestrooi met tuinkers. Een heerlijk recept van de Smulweb Magazine redactie! … Lees verder »
Recept van de Smulweb Magazine redactie! Dit heerlijke visstoofpotje is te vinden in Smulweb Magazine 25 op blz. 61. … Lees verder »
Bobotie is een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Dit recept komt uit Smulweb Magazine 25, te vinden op bladzijde 58. … Lees verder »
Je zou kunnen zeggen dat carbonade flamande de Belgische variant is van hachee. Langzaam gestooft vlees in Belgisch bier en smaakmakers. Natuurlijk lekker met frites en mayo! … Lees verder »
De lente vier je natuurlijk met asperges! Probeer deze overheerlijke hartige taart met witte en groene asperges en geniet van het voorjaar. Dit makkelijke recept kun je serveren als hoofdgerecht of in kleinere stukjes voor bij de borrel. … Lees verder »
Hmm... warme chocolade taartjes! Deze taartjes uit Smulweb magazine 23 hebben een stevige buitenkant en een smeuige chocolade als kern. Lekker als toetje of voor bij de koffie. … Lees verder »
Een recept van Smulweb met Sabine. Voor deze rubriek ontwikkeld Sabine elke keer verschillende recepten. In deze lente editie van Smulweb Magazine staan 3 recepten met rijst waaronder deze suhsi bowl. Probeer deze snelle variant met tonijn, sesamzaad, wortel en nog veel meer.
… Lees verder »
Pad Thai met garnalen is een populair Thais eenbordsgerecht. Dit recept komt uit Smulweb Magazine 21, te vinden op bladzijde 62. Kijk op www.smult.nl voor de beste acties. … Lees verder »
Recept van de redactie! Geniet van deze wortelsoep met kikkererwten. Verras je tafelgenoten door dit heerlijke gerecht voor ze te bereiden. Te vinden in Smulweb Magazine 21 op bladzijde 66!
… Lees verder »
Kijk op www.smult.nl voor de beste acties! … Lees verder »
Deze twee recepten komen uit Smult 20! Annabel Langbein heeft deze heerlijke borrelrecepten bedacht!
Kijk op www.smult.nl voor de beste acties! … Lees verder »
Dit recept komt uit Smult 20, te vinden op blz. 23
Kijk op www.smult.nl voor de beste acties! … Lees verder »
Dit recept komt uit de top 5 van Smulweb van Smult nummer 20! Kijk op www.smult.nl voor geweldige acties! … Lees verder »
Recept van de Smult redactie! Komt uit Smult nr. 19 te vinden op blz. 54! … Lees verder »
Pasteis de Nata ook wel Pasteis de Belem is een van de meest bekende zoetigheden uit de Portugese keuken. … Lees verder »
Smu1webmagazine heeft nog geen restaurantrecensies.
Smu1webmagazine heeft nog geen vrienden op Smulweb.