Hoi Sjoukje, dank je wel voor je reactie en het meenemen van mijn recept Mexicaanse-bonensalade-met-avocado-lekker-bij-de-bbq[/b. Het is een heerlijke frisse salade. Wij hebben ervan gesmuld.…
Lees verder
Hoi Sjoukje, dank je wel voor je reactie onder mijn recept Dressings-15-verschillende-sauzen-voor-sla-en-salades. Leuk dat je mijn recepten hebt meegenomen. Ik wens je een heel prettig weekend.…
Lees verder
Hoi Sjoukje.Daar ben ik nog een keer. Ik ben zelf ook een enorme fan van quiches en hartige taarten en heb er ook al veel van op Smulweb staan. Deze wil ik zeker niet vergeten want die vonden ze hier…
Lees verder
Een klassiek aziatisch stoofpotje.De gember, knoflook en koriander zorgen voor een heerlijke geur uit de keuken. … Lees verder »
Een heerlijke hollandse winterschotel. … Lees verder »
Geen liefhebber van spruitjes? Daar denk je gegarandeerd anders over als je deze hartige taart hebt geproefd. … Lees verder »
Een slank recept, met aparte ingrediënten … Lees verder »
Maak indruk op je partner door het maken van heerlijke cupcakes. Dit kleine taartje is een ware traktatie die de liefde zo doet opbloeien. Valentijnsdag wordt echt een feest!
… Lees verder »
Een smaakvol pakketje gevuld met kip en frisse tzatziki. Een lekkere lunch to go. … Lees verder »
Deze taart is koud ook heel lekker. Bijvoorbeeld bij de picknick of als lunch naar je werk. … Lees verder »
Feestelijk gerecht om op tafel te zetten … Lees verder »
Deze dim sum-rolletjes worden gemaakt met kipgehakt en gestoomd. Ze zijn daardoor vrij mager. Dim sum-velletjes (wontonvelletjes) kun je bij de meeste toko's kopen. Het stomen gaat het mooist in een bamboemandje (ook van de toko) die op een passende pan met zacht kokend water wordt gezet. … Lees verder »
Echt hollands dessert op basis van cranberries (veenbessen) … Lees verder »
Het is een mager gerecht wanneer je voor het gebruik van olie het recept aanhoudt. De oven doet het meeste werk voor je. … Lees verder »
Gezouten komkommer is het populairste bijgerecht/hapje en een gewaardeerd ingredient in de Russische keuken. Serveer er russische wodka bij...
Let op: De komkommer moet 5-6 uur in weckpot(ten) marineren. Zet daarna minstens 2-3 weken in de koelkast. … Lees verder »
Dit beroemde gerecht kreeg de naam van de bedenker, graaf Alexander Sergeyevich Stroganov. Serveer dit erecht traitioneel met gebakken aardappelschijfjes en gezouten komkommers. Dit laatste is ook een traditioneel russisch bijgerecht. Het recept neem ik apart op in mijn kookboek. … Lees verder »
Heb je een lange dag achter de rug en geen zin om veel tijd in de keuken door te brengen? Dit gerecht biedt uitkomst! Gezond, lekker en zo klaar. Voor een meer pittige variant kan je 2 pepers gebruiken.
Pro pointswaarde: 10 … Lees verder »
Sjoukje63 heeft nog geen restaurantrecensies.
Sjoukje63 heeft nog geen artikelen geschreven.
Sjoukje63 heeft nog geen vrienden op Smulweb.