Ik ben een echte kookliefhebber en vind het heerlijk om mijn vrouw, gasten en niet te vergeten mij te verwennen met leuk uitziende mondverwennende hapjes en/of gerechten. Ook zou ik het leuk vinden om met een aantal culinaire liefhebbers een clubje te vormen en dan eens per maand met elkaar een diner te maken. Indien u geinteresseerd bent of advies wilt t.a.v. een diner of recepten kunt u gerust bij mij informeren. Ik woon in Eindhoven. Tel.: 0619355525 E-mail: RobsKookpunt@gmail.com
Ik kom je even een fijn weekend wensen ,ondanks dat we weer terugvallen in winterse perikelen .Maar het is even niet anders .Ik moet werken dus zal er niet heel veel van meekrijgen of toch wel…
Lees verder
Hallo Rob, Een beetje laat, maar voor de beste wensen is het nooit te laat. Ik wens je een gezond, gelukkig én lekker 2011. Groetjes, Jos PS Mijn lijst van recepten is niet zo indrukwekkend…
Lees verder
Hallo Rob, Welkom op Smulweb, ik hoop dat je hier net zo geniet als ik. Je eerste recept heb ik meteen toegevoegd aan mijn webgroep voorgerechten en aan de webgroep aardappelgerechten van Planco.…
Lees verder
Flensjes gevuld met een mascarpone/cranberry mousse en afgewerkt met een toef meringue en een coulis van passievruchten. … Lees verder »
Ratatouille van gebakken ui, paprika, knoflook, aubergine, courgette, aardappelblokjes, stukjes varkenslapjes en kruidenkaas.
Afgewerkt in een ovenschotel, met gegratineerde geraspte kaas. … Lees verder »
Viscurry die ik maakte voor onze vrienden uit Sri Lanka. … Lees verder »
Pikante schotel van kipreepjes met rijst en botersla.
Hierbij geeft de sla een fris contrast met de kipreepjes en de rijst. … Lees verder »
Panna cotta met witte chocola, waarop een gelei van en met rood fruit en gegarneerd met chocoladekrullen.
Het gerecht moet na de bereiding nog ca. 2 uur in de koelkast opstijven. … Lees verder »
Amuse in een glaasje van paprika, tomaat, feta, olie, balsamicoazijn en kruiden.
Afhankelijk van de hoeveelheid tabasco pittig. … Lees verder »
Gratin van schijfjes aubergine, courgette, aardappel en tomaat.
Overgoten met room gemengd met roomkaas, knoflook en basilicum. Afgedekt met schijfjes tomaat met geraspte oude kaas. … Lees verder »
Kabeljauw met boerenkool op Creoolse wijze bereid.
Dit recept isuit het Engels vertaald. … Lees verder »
Een recept van gegrilde lende steaks met boerenkool en bietjes op een andere wijze dan normaal bereid.
Dit recept is uit het Engels vertaald. … Lees verder »
… Lees verder »
Trifle van met kersenlikeur-suikerstroop besprenkelde cake, vanillevla, kersen in gelei en afgewerkt met merinque toefjes. … Lees verder »
In de oven gebakken aubergines, gevuld met rundergehakt, champignons en ui en daarna gegratineerd met belegen geraspte kaas. … Lees verder »
… Lees verder »
Gebraden kalkoen- of kipfilets met sinaasappelsaus en een garnituur van rucola, rode bessen, bosbessen, partjes sinaasappel en appel.
Serveren met gefrituurde krielaardappeltjes … Lees verder »
Hartige amuse met gerookte zalm, gerookte forel, amandelcreme, bieslook en (nep) kaviaar. … Lees verder »
… Lees verder »
Gebraden varkensvleesblokjes in een champignonroomsaus met kaas … Lees verder »
RobVergouwe heeft nog geen restaurantrecensies.
RobVergouwe volgt nog geen andere Smulwebbers.