Goudbrasem met miso - alvast smakelijk eten gewenst beste Nicky - mcg , marc
Lees verder
Leuk dat je mijn recept hebt meegenomen, ik hoop dat het je lekker zal smaken. Groeten Agnes
Lees verder
Hoi Nicky. Bedankt dat je mijn recept hebt meegenomen. Ik wens je alvast smakelijk eten en hoop dat je het net zo lekker vind als ik. Ik vind het altijd leuk om nog eens te horen of het in de smaak…
Lees verder
Heerlijke wontons in een pittige saus! Deze zijn als lunch of als voorgerecht te gebruiken. Ook geweldig om in te vriezen! … Lees verder »
Heerlijke pan stoofvlees én lekker pittig!! :-) … Lees verder »
Heb je een hakmolentje? Dan zijn deze snelle smaakmakers in een handomdraai klaar...echte aanraders als je een beetje extra pit lekker vindt! … Lees verder »
Lekker en makkelijk als borrelhapje....je moet wel van een beetje pittig houden ;-) … Lees verder »
Het hele internet heeft dit al uitgeprobeerd, maar ik maak het vandaag voor het eerst....HEERLIJK! … Lees verder »
Vlot noodle receptje met weinig calorieen.....niet erg authentiek, maar onderaan geef ik wel wat tips om het authentieker te maken (dit recept is gewoon hoe ik het lekker vind ;-) ) … Lees verder »
Een eenvoudig recept, boordevol zeer verschillende groenten. Zelf een currypasta maken is leuk, maar als je het allemaal een keertje eenvoudig wilt houden, is dit een aanrader. … Lees verder »
Aubergines nemen erg veel olie op, maar in dit gerecht worden ze gaar gestoomd, waardoor het een slank groentengerecht blijft. Wat pittig door de pepers en heerlijk aromatisch door de saus/dressing. Na het bereiden moet het minstens een kwartier blijven staan om af te koelen en de smaken op te nemen...het is dus goed vooraf te bereiden! ;-) … Lees verder »
In de gehakt topping zitten onder andere waterkastanjes en hoisin, heerlijk op de andijviesalade! Dit recept is ook snel en gemakkelijk te maken. … Lees verder »
Cottage cheese in plaats van bechamel, om er wat kcal af te snoepen, of gewoon omdat het zo uit het kuipje kan... (helemaal geen cottage cheese of bechamel gebruiken kan natuurlijk ook) … Lees verder »
Lekkere bal met jus bij een stamppotje, of als lunch met wat brood (om te dopen...) … Lees verder »
Dit is een Koreaanse klassieker! Het bestaat uit rijst met een aantal groenten en eventueel vlees, die mooi gepresenteerd worden, maar die je voor het daadwerkelijk op te eten door elkaar mixt.
Het ziet er leuk uit, is met al die groenten gezond, en is erg lekker. Het is ook gemakkelijk naar je eigen smaak aan te passen, omdat er flink wat toppings te bedenken zijn (google er maar eens naar). Hieronder staat mijn favoriete bibimbap: … Lees verder »
Makkelijk te bereiden en lekker pittig: "Pulled Chicken", dat is weer eens iets anders dan pulled pork.. Bijvoorbeeld voor op een broodje, als lunch- of hoofdgerecht. … Lees verder »
Wat chili over? Maak er een mooi nieuw gerecht van! De groene kabocha pompoen (te koop bij AH) is hiervoor een aanrader; groen van buiten, zacht oranje van binnen en heerlijk van smaak. Maar in principe kan je hier iedere pompoen voor gebruiken. … Lees verder »
Lekkere soep op basis van zoete aardappel en pinda(kaas). … Lees verder »
Snel te maken, lauw-warm, slanke keuken … Lees verder »
Mijn vlotte versie van dit klassieke Siciliaanse gerecht, dat je kan eten als lunch, als borrelhapje of als voorgerecht. Caponata is goed (ruim) vantevoren te maken, en het is een heerlijk zoet-zuur gerecht,voornamelijk op basis van aubergine. … Lees verder »
Lekkere salade met dressing op basis van mierikswortel. Snel klaar en ook goed vooraf te bereiden! … Lees verder »
Een makkelijk voorgerecht, of een leuk bijgerecht. Beetje snijden en mengen, maar de oven doet het meeste werk. … Lees verder »
Een gemakkelijke Tex-Mex salade voor de zomer; als bijgerecht (bijvoorbeeld bij de barbecue) of als hoofdgerecht (bijvoorbeeld met een gepofte zoete aardappel zoals op de foto) … Lees verder »
Nicky666 heeft nog geen restaurantrecensies.
Nicky666 heeft nog geen artikelen geschreven.
Nicky666 volgt nog geen andere Smulwebbers.