Hoi Mark. Bedankt dat je mijn recept hebt bewaard. Het is makkelijk te maken en kan niet mislukken. Nog een tip: zorg altijd dat de saus dik genoeg is (evt. bijbinden) en wanneer je de taart uit de…
Lees verder
Jij had een recept(en) van mij meegenomen, nog bedankt ervoor. STOP!!! Spring op jou fiets en haal de ingrediënten bij de toko voor deze overheerlijke recept. En wedden dat je nog nooit…
Lees verder
Jij had een recept(en) van mij meegenomen, nog bedankt ervoor. Hier onder zijn van mijn laatste "proeven en experimenteren" probeersels. Kijk maar of er iets lekker voor jou tussen zitten.…
Lees verder
Provencaalse kip met o.a. zongedroogde tomaten, mozzarella en pijnboompitjes, geserveerd met gebakken krieltjes. … Lees verder »
Een kruidige groene pepersaus die kan opboksen tegen de sauzen van goede restaurants. … Lees verder »
Knapperige oventoast met een glad, zijdezacht roerei gevuld met natuurlijke ingredienten. … Lees verder »
Een pittige kipnoodlesoep, zo klaar en heerlijk om te eten. … Lees verder »
Kip gemarineerd met arachide olie, sojasaus, peper, knoflook en limoen.
Saus van kokosroom, thaise rode curry pasta, gehakete noten (pinda, cashew & amandel)sojasaus.
Groentes: Paksoy en Taugé
Basis: Mie … Lees verder »
Het biefstuk rösti menu is een luxe hoofdgerecht gericht op luxe eten zonder overdreven kosten of bereidingstijden. Voor zo`n 15 tot 20 euro zijn 4 mensen van een bijna restaurant waardig diner voorzien. … Lees verder »
MarkPrins heeft nog geen restaurantrecensies.
MarkPrins heeft nog geen artikelen geschreven.
MarkPrins heeft nog geen vrienden op Smulweb.