Hoi, het is al weer even geleden dat ik langs bent geweest .Smulweb stond even op een laag pitje i.v.m. andere zaken.Nu kom ik langs om je even een heel fijn weekend te wensen .Ben ook met Courgette…
Lees verder
Hoi, het is al weer even geleden dat ik langs bent geweest .Smulweb stond even op een laag pitje i.v.m. andere zaken.Nu kom ik langs om je even een heel fijn weekend te wensen .Ben ook met Courgette…
Lees verder
Nog steeds op de PC van mijn dochter dus even snel een paasgroet .Moet werken met pasen dus dat is even niet anders .maar ondanks alles heel fijne paasdagen gewenst .Had ook nog iets lekkers wel…
Lees verder
Dank je wel voor je leuke reactie Krissy en fijn om te horen dat ze zo in de smaak vielen. Groetjes, Louise
Lees verder
Deze gelei heeft een kruidige, volle, warme smaak. Ik vind hem heerlijk als beleg op scones of beschuit. In een dessert of taart is hij ook lekker. Of op een winterse dag bij een wildgerecht. … Lees verder »
De hele zomer heb ik geĆ«xperimenteerd met gerechtjes met aardbeien. Omdat mijn gasten deze flensjes met in amaretto gedrenkte aardbeitjes hemels noemden, geef ik het recept hierbij door. … Lees verder »
Dit gerecht kwam ik ooit eens tegen in een beduimeld kookboekje. Omdat het bij al mijn gasten goed viel, geef ik hierbij mijn eigen versie van het recept aan jullie door. Het is een van oorsprong Grieks stoofpotje met de kruidige smaak van komijn, kaneel en frisse koriander. De hoeveelheden gok ik altijd maar een beetje, dus experimenteer tot je de voor jou juiste smaak te pakken hebt. … Lees verder »
Op BNR-nieuwsradio hoor ik regelmatig een kok, die op aanstekelijke wijze gerechten doorgeeft, die makkelijk zijn te onthouden en te bereiden. Dit is er eentje van. Leuk, de combinatie van vis met spek. Maak het, net als de radiokok, uit de losse pols en gebruik de hoeveelheden naar eigen smaak en inzicht. … Lees verder »
Krissy1 heeft nog geen restaurantrecensies.
Krissy1 heeft nog geen artikelen geschreven.
Krissy1 volgt nog geen andere Smulwebbers.