Hallo Koos, bedankt voor het volgen van mijn kookboek â€Gebak, Koek en brood†Groetjes, Louise
Lees verder
Hallo Koos, bedankt dat je dit recept hebt meegenomen. Het echt is een verrukkelijk recept, Ik maak het vaak met de flespompoen omdat die vrijwel het hele jaar verkrijgbaar is. Maar als de…
Lees verder
Hallo Koos, Leuk dat je dit recept van me hebt meegenomen. Wij vonden het afgelopen zondag lekker smikkelen en het zal zeker vaker op tafel komen. Ik hoop dat jij er ook van geniet. Groetjes, Jos
Lees verder
Niet moeilijk om te maken en daarbij, erg lekker!
Na veel experimenteren met de hoeveelheid van de ingredienten en de bereidingswijze is dit recept tot stand gekomen en ik ben erg tevreden met het resultaat. . … Lees verder »
De klassieker onder de cheesecakes.... … Lees verder »
Een lasagne uit de oven met Bolognese saus. De saus is ook goed te gebruiken als Bolognese saus bij andere pasta`s dan lasagne. … Lees verder »
… Lees verder »
Het bekendste gerecht met Avocado`s is Guacamole.
Het gebruik van goede avocado`s is voorwaardelijk om een lekkere guacamole te maken. Zoek ze zelf uit; de groene mogen niet te veel glimmen en de donkere moeten diep van kleur zijn. Ze moeten niet te hard zijn; met een lichte duimdruk moeten ze meegeven maar vanzelf weer uitdeuken.
Avocado`s rijpen nog na. Je kan dit proces versnellen door ze met een rijpe appel in een papieren zak met gaatjes te stoppen.
Doe een harde avocado 30 sec op halve kracht in de magnetron. Hierdoor wordt deze zachter (maar niet rijper) … Lees verder »
Een romige pompoensoep met een pittige bite door Thaise curry pasta. … Lees verder »
Een pasta carbonara met een pittige bite door het gebruik van Chorizo worstjes. … Lees verder »
KoosHenken heeft nog geen restaurantrecensies.
KoosHenken heeft nog geen artikelen geschreven.
KoosHenken heeft nog geen vrienden op Smulweb.