Leuk dat je mijn recept linzensoep in de slowcooker hebt bewaard. Ik hoop dat je het lekker zult vinden. Groeten Agnes
Lees verder
alvast veel succes Jos met de ""Pikante linzen""en de "Gekruide linzen"", mcg , marc
Lees verder
Hoi hoi...Bedankt dat je mijn recept hebt bewaard. Ik hoop dat je er net zo van gaat smullen als wij altijd doen Misschien dat ik nog eens hoor hoe het heeft gesmaakt? Ik heb nog enkele recepten met…
Lees verder
Bedankt voor het meenemen van mijn recept "Gekonfijte asperges met vanille-roomijs en sinaasappels" hoop dat het je heerlijk mag smaken, maar dat hoor ik misschien nog wel eens van je.…
Lees verder
Lekkere franse uiensoep die wel wat tijd nodig heeft om te garen. … Lees verder »
Een aangepast basis recept om te leren met de slowcooker om te gaan. … Lees verder »
Een gevonden basis recept met eigen inbreng.....
Mijn eerste ervaringen met de slowcooker. … Lees verder »
Heerlijk als voorafje op een toastje of bij de borrel!
Een heerlijke zelf gemaakteleverpastei waarbij je alle registers open kunt trekken!
Hoe decadent wil je het hebben?
Lever
Room
Boter
Alle verdere ingredienten naar keuze om het uw fijnproevers naar de zin te maken! … Lees verder »
… Lees verder »
Mosselen in het zuur op een pittige wijze serveren. De hoeveelheden zijn redelijk arbitrair; met name de hoeveelheden scherpe kruiden naar eigen smaak toevoegen. … Lees verder »
Een variant op mijn bloemkool met spercieboontjes. De bloemkool en winterpeen worden eerst gaar gekookt en dan gebakken.
Voor de liefhebber: Eerst wat spekjes uitbakken en dan daarop de uien en knoflook fruiten. … Lees verder »
Eigenlijk een wok gerecht. De bloemkool en spercieboontjes worden eerst gaar gekookt en dan gebakken.
Voor de liefhebber: Eerst wat spekjes uitbakken en dan daarop de uien en knoflook fruiten. … Lees verder »
De basissaus is dezelfde als die voor de prei-broccoli.
De bereiding is ook bijna hetzelfde, alleen moet de winterpeen vooraf worden gaar gekookt. De prei wordt vervolgens in dezelfde pan met de winterpeen geblancheerd.
Maar de kleurcombinatie is spectaculair! … Lees verder »
Vinigrette voor alle mogelijke salades die een zacht-zure smaak goed verdragen; een Italiaanse inslag. … Lees verder »
Geblancheerde prei en broccoli in een zachte mosterdsaus afgemaakt. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Zachtzure vinegrette … Lees verder »
Het is de bedoeling dat uit eenvoudige en goedkope ingredienten en hulpmiddelen die iedereen wel in huis heeeft, een lekker hapje te maken dat op verschillende gelegenheden geserveerd kan worden. … Lees verder »
Deze saus wordt in twee delen bewaard: Het vloeibare deel in een schenkflesje en het dikkere deel in een (weck)potje. … Lees verder »
JosRi heeft nog geen restaurantrecensies.
JosRi heeft nog geen artikelen geschreven.
JosRi volgt nog geen andere Smulwebbers.
JosRi heeft nog geen vrienden op Smulweb.