Hoi Hanske. Bedankt voor je reactie die je bij het recept schreef, fijn dat jullie het zo lekker vonden dat het nog vaker op tafel komt Verder nog van mijn hand deze Ovenschotel Stroganoff en met het…
Lees verder
Hoi Hanske, bedankt dat je dit recept hebt bewaard. Het smaakt heerlijk en het is te gebruiken bij allerlei gerechten o.a. door ovenschotels, over vlees, groenten en door pasta Bij een zelfgemaakte…
Lees verder
Hoi Hanske. Bedankt dat je dit recept ook hebt meegnomen. Ik hoop dat het in de smaak valt. Mijn testpanel was uiterst tevreden Groetjes, Wilmie
Lees verder
Hoi Hanske. Bedankt dat je dit recept van mij in je kookboek hebt gezet. Ik hoop dat je er lekker van gaat smullen. Wil je me nog eens laten weten of het lekker was? Mijn laatste nieuwe creaties…
Lees verder
Benodigdheden:
kipdrummets
1 el zonenbloemolie
1 bakje boemboe Ajam panikii
2 el ketjap manis
2el bruine suiker
600 gram sperziebonen
2 el seroendeng
Verhit de olie in een wok en fruit de boemboe 2 minuten.
Draai het vuur hoog, voeg de kip toe en roerbak 3 minuten. Blijf roeren om aanbranden te voorkomen.
Voeg de ketjap, bruine suiker en 2 el water toe en roerbak nog 2 minuten.
Draai het vuur laag en laat nog 10 minuten sudderen maar blijf regelmatig roeren.
Kook intussen de sperziebonen beetgaar.
Strooi de seroendeng over de kip.
Lekker met gebakken aardappels.
Ook lekker als hapje.
Ook lekker als … Lees verder »
Hanske52 heeft nog geen restaurantrecensies.
Hanske52 heeft nog geen artikelen geschreven.
Hanske52 volgt nog geen andere Smulwebbers.
Hanske52 heeft nog geen vrienden op Smulweb.