
Dag Francis, wat leuk om je op Smulweb tegen te komen. Ik wil je heel graag volgen want jouw taarten zijn verrukkelijk. Wat heb ik ervan genoten tijdens het Smulweb kerstdiner. Ik neem graag alvast…
Lees verder
Hoi Francis. Ik heb enkele van je heerlijke recepten bewaard want die wil ik zeker nog wel eens een keertje gaan maken. Bedankt voor de gezelligheid en heerlijke gerechten tijdens het Smulweb…
Lees verder
Dit hartige taartje wordt ook wel pithivier genoemd: een Franse taart van bladerdeeg met een spiraaldecoratie. Een pithivier kan zowel met een hartige of zoete vulling. Voor deze kerst heb ik gekozen voor kastanjechampignons, eekhoorntjesbrood, gekarameliseerde uien en walnoten. Staat prachtig op tafel en een chique alternatief voor de niet-vleesetende gasten.
… Lees verder »
Voor deze kerst heb ik voor een van de hoofdgerechten gevulde kwartel gekozen. Een wild gevogelte met een verfijnde smaak. Bij dit recept wikkel je de kwartel in met spek: ontzettend feestelijk! De vulling met pruimen en de romige gorgonzolasaus maakt het gerecht helemaal af. … Lees verder »
Een prachtige taart voor de feestdagen! Ik vind het vooral leuk om een klassieker een eigen draai te geven. … Lees verder »
Serveer deze verschillende soorten crostini's op een grote houtenplank: ziet er gezellig en feestelijk uit!
… Lees verder »
De uienconfituur geeft de paté een intense smaak. Serveer de paté op een toastje voor een lekkere crunch.
… Lees verder »
De pavlova! There is nothing like it! Een prachtig dessert voor de feestdagen.
… Lees verder »
Rosbief uit de oven is perfect voor kerst. Makkelijk om te maken en heerlijke kruidige smaak.
… Lees verder »
Hasselback aardappels zijn niet alleen heerlijk maar zien er feestelijk uit op de kersttafel! Dit aardappelgerecht vindt zijn oorsprong in het Zweedse Hasselbacken restaurant in 18de eeuw. … Lees verder »
Een frisse salade met een unieke smaak door de amandelschilfers en sinaasappeldressing. Romanesco is een van de meest decoratieve groenten uit het schap en nog niet voor iedereen even bekend. Een echte verassing tijdens het feestmaal! … Lees verder »
Een heerlijke pompoensalade als bijgerecht voor het kerstdiner. De granaatappelpitjes en rucola zorgen voor een mooie kleurencombinatie!
… Lees verder »
Een fris en lekker licht voorgerechtje of amuse. Met een goed basisrecept voor zalmtartaar kun je eindeloos variëren, deze variant is een echte topper met de feestdagen. … Lees verder »
Een geweldige dronken soep met witte wijn en Parmezaanse kaas. Serveer met een stukje brood met daarnaast wat tomatenreepjes voor een volledig voorgerecht. … Lees verder »
FrancisBakt heeft nog geen restaurantrecensies.
FrancisBakt heeft nog geen artikelen geschreven.
FrancisBakt heeft nog geen vrienden op Smulweb.