Ik ben geleidelijk vegetariër aan het worden, als ik nu nog vlees en eieren eet, koop ik zo veel mogelijk biologische producten.
Vandaag is weer de Chinese drakenboot festival begonnen om zo de grote dichter Qu Yuan te eren. Lees mijn blog: Chinees Drakenbotenfestival Uiteraard was ik door mijn Chinese vriendin Qin en…
Lees verder
Een snel in elkaar te zetten spinazie quiche, smaakt net als een echte griekse Spanakopita, maar in een fractie van de tijd.
Lees meer: de quiche top 10 … Lees verder »
Makkelijke mexicaanse ovenschotel met kip, bonen en tortilla's, authentiek en pittig van smaak. … Lees verder »
Een gulle taart met ananas, waar de donkere caramel vanaf loopt, warm geserveerd met slagroom of ijs.
Ziet er prachtig uit en je heerlijk geurende keuken alleen al doet het water in de mond lopen! … Lees verder »
Ouderwetse appeltaart van zure appels en gewelde rozijnen afgedekt met een vlechtwerk … Lees verder »
Snelle, smakelijke maaltijd voor twee. … Lees verder »
Niet weggooien dat mooie frisse wortelloof, maak er een pittig soepje van! … Lees verder »
Ouderwetse zuurkoolstamppot met een twist, die niet binnen een half uurtje op tafel staat … Lees verder »
Een zoete verrassing bij een stukje kaas, traditioneel op het Iberisch schiereiland. In een luchtdichte doos zeker een jaar houdbaar buiten de koelkast … Lees verder »
Een eenvoudig te bereiden lasagna of pasta schotel die, als je het handig aanpakt, in ruim een half uur op tafel kan staan. Het is een aanpassing op een recept van Jamie Oliver, dat naar mijn idee te suf smaakt. … Lees verder »
Francesca3 heeft nog geen restaurantrecensies.
Francesca3 heeft nog geen artikelen geschreven.