Deze 'Torta di Chianciano' is een vrij bewerkelijke taart, een beetje ervaring is wel vereist, maar het resultaat is zeer bijzonder: het is een taart, gevuld met taart! De buitenkant is krokant, de binnenkant is fluweelzacht en smeuïg.Je kunt hem eten en kopen in het stadje Chianciano, een bekend kuuroord inToscane. De bakkers houden het recept strikt geheim.
… Lees verder »
Een heerlijk frisse jam die niet al te veel suiker bevat, gemaakt van diepvries frambozen, vrijwel zonder pitjes en met de volle smaak van frambozen. … Lees verder »
Een tropische traktatie met verse kokosnoot en romige melk, die exotisch smaakt naar zonnige palmstranden … Lees verder »
Stevige krokante deegflapjes gevuld met ricotta … Lees verder »
Een verrukkelijke chocoladetaart die je zonder oven zeer snel en uiterst simpel helemaal zelf maakt, dus zonder mixen e.d., met ingrediënten die in elk land verkrijgbaar zijn, dus ideaal voor expats! … Lees verder »
Dé zomerhit van 2010 in Italië! Het klinkt erg simpel en voor Nederlandse oren vreemd, maar is `buonissimo`!!! … Lees verder »
Deze heerlijke en bijzondere taart (eigenlijk een vlaai) die tot nu toe alleen bij de bakker of in restaurants was te krijgen maak je nu helemaal zelf, zonder zakjes en mixen, met ingrediënten die in elk land verkrijgbaar zijn, dus ideaal voor expats! … Lees verder »