Hoi, ik ben dus erwin-ehv die zich nu delarosa noemt (verbastering van mijn achternaam ...) omdat ik mn account niet meer openkreeg en nu dus een nieuwe heb.. na een aantal zeer drukke jaren, oa een eigen zaak die nu niet meer bestaat, heb ik nu weer tijd om aandacht te besteden aan smulweb. Mijn favoriete keukens zijn de Nederlandse, Mexicaanse, Spaanse, Indonesische en Zuid-Amerikaanse
Het recept komt van de Chef van restaurant El Mesón de Cervantes, Malaga
Lees verder
Dag Delarosa, Tot mijn schik kan ik een bepaald recept niet meer vinden. Ik maak het vaker voor mijn bezoek. Ik heb voor vanavond vriendinnen beloofd het weer te maken. Maar de link werkt niet.…
Lees verder
Ja, lees je wel weer! Groetjes, Dido
Lees verder
Zomer op je bord, feest in je mond!
Heb je toevallig een cataplana, gebruik deze hiervoor. Zo niet, gebruik dan een wok of diepe koekenpan. Wel met een goede bodem waar niks in aankoekt. … Lees verder »
Een van onze favorieten van onze vaste groentejuwelier Schouten in t Osse.
​Houdt een beetje het midden tussen lasagne en moussaka maar ontzettend lekker!!
​Meestal halen we deze kant en klaar bij hem, gemak dient de mens toch, en dan is t toch weer lekkerder op de een of andere manier...
​Hier het recept dat heeeeeeel erg dichtbij het origineel komt dus try and enjoy..Â
​Eet smakelijk!
 … Lees verder »
Lekker pikant Smullen uit de Italiaanse keuken met kip en gamba's in de hoofdrol.
Vers van de visboer zijn ze natuurlijk het allerlekkerst, maar diepvries zijn ze ook heel goed te doen, zeker die je zelf moet scheppen bij de Appie H. .. … Lees verder »
Weer eens een lasagne anders dan anders, dat kan nooit kwaad. Vind ik dan.
Hier zijn we compleet verslaafd aan de sausjes van Yildriz... en vooral de nieuwste, Spaanse Allioli.
Anyway, dat terzijde. Op hun site kwam ik dit recept tegen en dat sprak me gelijk aan.
Enige wat ik veranderd heb is het vlees, gepocheerde kipfilet in reepjes getrokken i.p.v. gehakt.
Thats up 2 U, ik zet het originele verder recept neer en dan zelf beslissen waar je voor kiest!
 … Lees verder »
Sinds kort heeft de Appie bij mij om de hoek ook eindelijk een ‘schep' vrieskist voor al het lekkers aan diverse soorten garnalen, zeevruchten etc..
Vandaag heel weinig tijd om iets ‘fatsoenlijks' te brouwen dus werd het deze ongelofelijk smakelijke.
Zo klaar, weinig ingrediënten en heeeel weinig afwas. Alleen maar plussen dus
Hier het receptje, probeert t eens, spijt krijg je er zeker niet van!
 … Lees verder »
Lekker tussendoortje of voor bij de tv..
Bak de frikandellen in olie 4 minuten op 180grC, zijn ze zeker mooi goudbruin en gaar! … Lees verder »
I.p.v. kip kan je ook bv blokjes kabeljauwfilet nemen, da's ook lekker, dan korter meegaren ! … Lees verder »
Altijd lekker, stamppot, in de winter dan vooral he.Â
​Spinazie ook dus een stamppotje hiermee met een snufje van Jiri, Smullen!
 … Lees verder »
Lekker om zo tussendoor te snacken, voor de tv, op een (verjaardags)feest, etc etc etc.
Groot recept voor 3 potten, die goed afgesloten donker en koel bewaard lang bewaard kunnen worden. Eenmaal geopend beperkt houdbaar in de koelkast. … Lees verder »
Zoveel mensen zoveel wensen, dus ook stijlen en smaken.
​Ook dus met deze eenvoudige nasivariant die valt op staat met wat je het op smaak brengt..
​Dit is die van ons Jiri en wij vinden hem lekker, nie elke dag maar dat zijn piepers en macaroni ook nie he... variatie is wel verstandig met alles, nou ja, bijna alles.
​Eet erbij wat je lekker vind, kip/vlees/vis/groente of combi en je hebt er een lekker simpel rijstgerechtje weer bij...
 … Lees verder »
Weer eens iets anders en erg lekker!
​De (kip-)shoarma kan je gewoon k&kl bij je slager halen, wel zo makkelijk en lekker.. … Lees verder »
Echt een maaltijd voor koude, gure dagen.Â
Kwam dit recept tegen op Oh my dish.nl en zag er bijzonder smakelijk uit.
Erbij is evt een kort om en om gegrild kalfsvlees.
Neem je gedroogde witte bonen deze dan een nachtje laten weken in koud water en afspoelen.
 … Lees verder »
Voor wie niet zo van spruitjes houdt is dit misschien wel HET recept om van die heerlijke kleine kooltjes te gaan Smullen. Persoonlijk is dit echt onze favoriete wintergroente by the way..
​Erbij een lekker worstje evt zoals deze die erbij staan en klaar ben je weer, eet smakelijk of buon appetito! … Lees verder »
Zachte sliertjes kipfilet in een heerlijke zelfgemaakte iets pikante zigeunersaus.
 … Lees verder »
Simpel, snel maar lekker!Â
Het grote verschil met Bolgnese is dat het geen suddersaus is met veel (Italiaanse) kruiden maar redelijk droog en wat smeuïger door de scheut bouillon en ketchup.
Wij eten er meestal ook gewoon spaghetti bij maar andere pasta als bv macaroni gaat ook heel goed samen! … Lees verder »
Boerenkoolstamp maar dan koud voor bv smiddags als je wat flauw bent.
Extra lekker door (natuurlijk) de stukjes rookworst maar ook bacon, zilveruitjes en augurk! … Lees verder »
Mexico en het verre Oosten samen in een maaltijd...
Lekker pittig, makkelijk (voor) te bereiden en weer eens wat anders!
 … Lees verder »
Gezondheid uit de zee op je bord in een heerlijke luxere wittewijnsaus.
 … Lees verder »
Niet moeilijk of bewerkelijk maar superlekker en het vlees is zo zacht dat het van de botten valt..
Vandaag gemaakt om te kijken of het iets is voor de kerst... ja dus !!! … Lees verder »
Lekker toch als je huis heerlijk ruikt als je van de kou uit naar binnenkomt?
​Met deze schotel zeker het geval en de smaak overtreft de geur weer, hoe lekker is dat??
Buiten dat is het ook nog eens makkelijk te maken en das natuurlijk ook mooi meegenomen..
​Koop je vis het liefst bij je visboer, tis iets duurder, maar ook zoveel lekkerder dan wanneer je hem/haar bij de plaatselijke Appie/Jumbo verpakt of uit de vriezer daar haalt.... … Lees verder »
Delarosa heeft nog geen restaurantrecensies.
Delarosa heeft nog geen artikelen geschreven.