Ik wens al mijn vrienden en volgers een heel gelukkig, gezond en natuurlijk smakelijk 2016...
Lees verder
Dames en heren, vrienden, even uw aandacht. Petra Wiggers, niet geheel onbekend hier, is vanmorgen vreselijk onderuit gegaan en heeft een zeer gecompliceerde pols fractuur. Deze is zojuist geopereerd.…
Lees verder
Vrienden, allemaal een prettig weekend. De zon schijnt volop hier in omgeving Hilversum. Nog niet heel krachtig, maar kan het zien in mijn tuin. Mijn kruidenbedden beginnen weer tot leven te komen en…
Lees verder
Ze zeggen oefening baart kunst en het klopt....na hier en daar gesleuteld te hebben aan het recept is ie naar mijn smaak (en naar de smaak van kritische gasten) af. Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik. In ieder geval eet smakelijk. … Lees verder »
Altijd lekker!
1 bouillonblokje
1 pak pasta vezelrijk van de honig
1 blik ham
blokjes kaas (gelijk aan de hoeveelheid ham)
1 a 2 potjes cocktailuitjes zoetzuur
1 a 2 potjes augurken zoetzuur
minimaal 2 appels (elstars of andere zoetzure appels)
yofresh
italiaanse kruiden
De pasta op de normale wijze koken met het bouillonblokje.
De ham, kaas, augurken en appels in blokjes snijden (niet te groot maar zeker niet te klein: komt de smaak niet ten goede)
Als de pasta klaar is afgieten en laten afkoelen. Als de pasta is afgekoeld de cocktailuitjes, ham, kaas, augurken en appels erbij doen en goed mengen. Vervolgens 2 lepels yofresh erbij doen en weer goed mengen, even proeven of alle smaken gelijkwaardig zijn. Proef je te weinig yofresh dan iets erbij doen totdat het de juiste smaak heeft. Als laatste de italiaanse kruiden erdoor mengen. Niet te veel, je kunt later altijd meer erbij doen. Ook hier geldt de kruiden mogen niet overheersen. … Lees verder »
Christel1976 heeft nog geen restaurantrecensies.
Christel1976 heeft nog geen artikelen geschreven.