1. Home
  2. Kookgroepen
  3. vriezertje

vriezertje

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Voedingswaarde per persoon circa: Energie in KJoules/Kcalorieen 1453/346 Eiwitten in gram 5 Vetten in gram 24 Koolhydraten in gram 27 Vezels in gram 3 …  Lees verder »

Voedingswaarde per persoon circa: Energie in KJoules/Kcalorieen 1315/313 Eiwitten in gram 9 Vetten in gram 17 Koolhydraten in gram 38 Vezels in gram 1 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Erg lekker fris! …  Lees verder »

Voor 6 tot 8 porties Voor het deeg - 120 gram boter - 90 gram basterdsuiker - 1 eierdooier - 250 gram bloem Voor de vulling - 3 afgestreken theelepels gelatinepoeder - 12 eetlepels water - 3 eieren - 6 eetlepels sinaasappelsap - 3 eetlepels citroensap - 120 gram suiker - 180 gram smeltkaas in poedervorm Voor de garnering - 1 sinaasappel  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Champagne …  Lees verder »

4 sneetjes wit casinobrood 2 appels 1 eetlepel boter 1 ei 100 ml slagroom 1 eetlepels witte basterdsuiker Vanillesuiker en kaneel Amandelen …  Lees verder »

- boter -kruimeldeeg - 1kg abrikozen - 2 eetlepels amandelpoeder - 1 ei - 2 eetlepels griesuiker - 1 1/2 dl melk …  Lees verder »

Ingredienten: ? 12 mini-porties Iglo spinazie met roomsaus of 2 porties Iglo bladspinazie ? enkele sneetjes Ciabatta brood ? 1 knoflookteentje ? 4 zongedroogde tomaten in olie ? 20 gr fetakaas …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

- 2 dl melk - 1 vanillestokje - 3 eieren - 100 g suiker - 1 borrelglaasje likeur of rum - 1 biscuittaart (in drie lagen gesneden) - 3 eetlepels gekonfijt fruit …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

? 3 eidooiers ? 100 g suiker ? 2 theel. oploskoffie ? 1/4 l slagroom ? 1 zakje vanillesuiker ? 1 reep pure chocolade ? 1 eetl. geschaafde amandelen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1/2 varkenskop, 1 kalfschenkel, 1 liter droge witte wijn, 1 handvol grof zout, 2 grote wortelen, 2 grote uien, 1 theelepel peperkorrels, 1/4 theelepel nootmuskaat, 3 takjes tijm, 1 klein takje selderij, 1 handvol peterselie, 1 handvol kervel, 2 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, 4 kruidnagels, 1/4 theelepel paprikapoeder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Ile flottante. De saus maak ik altijd al in de zomer, in grote hoeveelheden, als er volop vers rood fruit is. Ik heb er dan ook altijd een voorraadje van in de diepvries. …  Lees verder »

Geschikt om in te vriezen. …  Lees verder »

Zeer geschikt om in te vriezen. …  Lees verder »

1 suikermeloen van 1 kilo, 1 1/4 dl sinaasappelsap, 30-40 gram witte basterdsuiker, 1/2 zakje vanillesuiker, 1 stukje gemberwortel, 1 kleine sinaasappel, 2 eetlepels citroensap. ============================================= …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deeg kan makkelijk ingevroren worden. Maak de dubbele hoeveelheid en vries de helft in. Handig voor de volgende keer. Houdt u niet van blauwe kaas? Vervang de gorgonzola door een zacht belegen kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Cas Spijkers. Maak meer soesjes en vries wat over is in, dan is het de volgende keer snel en makkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zet de zure room op tafel en laat elke gast daarvan nemen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars
Top