1. Home
  2. Kookgroepen
  3. viswinkel

Zo gezond als een vis

Vis eten is erg gezond. Vis bevat veel voedingsstoffen en weinig vetten. lees verder
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

600 g kabeljauwfilets600 g gehakte diepgevroren spinazie400 ml melk40 g boter40 g bloem100 g geraspte kaasmuskaatnootversgemalen peper1/2 kl zout2 blokjes magere visbouillon …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Voor bij de vis. Deze saus kan nog verder afgewerkt worden met citroensap, peterselie, kappertjes of garnalen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

1 kleine ui6 ansjovisfilets100 g geraspte kaas1 bekertje zure room3 eetl. dille (diepvries)6 takjes peterselie100 g gepelde Noorse garnalen1 verpakking rosti a 500 g (diepvries)400 g schelvisfiletspeper. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1? citroen4 takjes peterselie50 g zachte boter1 teentje knoflookzoutpeper4 moten zalm1 eetl. olie1 eetl. bloem. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

500 g kabeljauwfilet1? eetl. citroensap75 g boter of margarine1 teentje knoflook1 eetl. bieslook (diepvries)2 takjes peterseliezoutpeper? bakje champignons? eetl. olie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

4 moten heilbot4 preiwitten60 g vetstofpeperzout1 citroen1 dl room …  Lees verder »

Lekker bij vis en groenten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Mmmmm... altijd heerlijk zo'n Ardense forel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

250 g gepelde grijze garnalenbindmiddel2 dl garnalen- of visfumet50 g geraspte kaas1 ei1/2 citroen50 g paneermeelwat bloempeperzoutnootmuskaat …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Snelklaar gerecht en nog lekker ook! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

4 moten verse zalm2 uien2 preiwitten2 selderiestengels3 wortelen1 laurierblad1 glas droge witte wijn1/2 blik kreeftensoep2 dl verse roomdilledragonpeperzout1 toef peterselie1 citroen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

8 tongfilets2 dl visbouillon1 dl droge witte wijn250 g uitgehaalde mosselen125 g grijze gepelde garnalen125 g champignonsbindmiddel1 eierdooier2 dl verse room1 citroenpeterseliepeperzout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

16 tongfilets2 dl verse room4 stronkjes witloofpeperzoutnootmuskaat2 dl witte wijn2 el gehakte peterselie100 g roomboter2 el citroensap2 el poedersuiker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

4 wijtingfilets1/2 l visbouillonpeperzoutmuskaatnoot2 stronkjes witloof100 g roombotersap van 1 citroen1/2 dl kalfsfond2 sinaasappelensap van 2 sinaasappelen1 dl verse room …  Lees verder »

4 grietfilets4 vleestomatenbindmiddel2 dl verse room2 sjalotten2 uien1 toef peterselie1 citroen4 dl droge witte wijnpeperzoutprovencaalse kruiden …  Lees verder »

4 mooie visfilets(wijting, griet, kabeljauw..)zoutpepergehakte dilleprovencaalse kruidenmengeling4 sjalotten250 g champignons4 vleestomaten1 glas droge witte wijnsap van 1 citroen100 g boter …  Lees verder »

400 gr zalmfilet 200 gr vette platte kaas 2 eieren 2 eetlepels opgeklopte room 2 eetlepels peterselie 1 eetlepel bieslook peper, zout, cayennepeper het sap van 1/2 citroen  …  Lees verder »

300 gr (diepvries)kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap Voor de saus: 25 gr boter 1 theelepel bouillonpoeder 25 gr bloem 1 eetlepel Dijon-mosterd 1 eetlepel Limburgse mosterd 1 dl melk 2 dl water 1/2 dl slagroom  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

2 blikken tonijn natuur2 perzikken2 tomaten1 witloofstronkje1 toef bieslookVOOR DE SAUS:4 el yoghurt2 el mayonaise2 el paprikablokjessap van 1/2 citroenpeperzout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel
Top