1. Home
  2. Kookgroepen
  3. visalicious

visalicious

Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Een makkelijk te maken , HEERLIJK gerecht wat ook goed is voor de slanke lijn !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Een OVERHEERLIJKE tonijnsalade !! Mijn gezin vindt dit ZO LEKKER , dat ik het van hun op Smulweb moest zetten , vandaar . Je kunt het op een lekker broodje serveren als lunch maar ook voor een feestje is het zeer geschikt. …  Lees verder »

Een HEERLIJKE visgerecht , waar de smaak van afspat ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een SMAAKVOL buffetgerecht. Je kunt de zalm een paar uur van te voren alvast in de ovenschaal klaarleggen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een SMAAKVOLLE , Oosterse salade , die er ook nog eens fantastisch uitziet ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Kijkje achter de schermen bij de Smulweb Keukenagenda …  Lees verder »

500 g tonijnsteak, 2 el balsamicoazijn 3 el olijfolie citroenpeper, versgemalen (speciaal molentje) 125 g magere spekreepjes 25 g rucola 50 g Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 kleine meloen, geschild, van de pitjes ontdaan en in kleine stukjes gesneden. 200 gram rode zalm uit blik, schoongemaakt en in stukjes verdeeld 2 bolletjes stemgember, fijngehakt 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels zure room of creme fraiche 1 eetlepel droge sherry 1 theelepel kerrie zout peper uit de molen enkele blaadjes sla 1 tomaat in plakjes gesneden 1 eetlepel grof gesneden bieslook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een soepje van over het grote water. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Heerlijk, kan je van te voren maken. Op een zomerse dag met een glaasje wijn of bier. Het recept komt uit Finland …  Lees verder »

1,5 kg bloemige aardappelen, gekookt 600 gr (fles) pompoen, geschild en in blokjes 1,5 dl warme room en/of melk boter peper en zout snufje kerriepoeer handje verse koriander of platte peterslie …  Lees verder »

Deze gerecht word gaar in de oven terwijl jij lekker zit te praten met jou gasten en er is maar 15 min. voorbereiding nodig. Ik vind de smaak van rode poon altijd verrukkelijk! Dit smaakt echt naar de zee. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

4 stevige handperen (bijv. conference of doyenne du comice) 300 g suiker 1 bekertje slagroom (125 ml) 75 g pure chocolade, grofgehakt 4 bollen roomijs vanille …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Snel, goedkoop en makkelijk te maken. Deze quiche recepten vormen alleen een basis voor elk type quiche. Jij kan het verder zelf invullen of jij melk of room of de helft melk en helft crème fraîche of room wilt gebruiken, of jij jong belegen kaas i.p.v. belegen of oude kaas wilt gebruiken. Of er ook groene kruiden zoals peterselie, dille en bijvoorbeeld bieslook door een quiche type kan. Of jullie voorkeur voor hoeveel zout en peper erin moet (waar jullie aan gewend zijn). Als jij een variatie van deze hapje wilt maken voor minder mensen kan jij voor 6-8 personen een basis beslag met vis ingrediënten gebruiken. En dan de beslag opdelen in 3 porties per quiche en de aangepaste qua hoeveelheid ingrediënten erdoor mengen. Dan krijgt jij of 8 kleine quiches 0f 2 groter quiches van een derde van het beslag. Als smaak versterker kan jij ook aromat door basis beslag doen. …  Lees verder »

3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui 1/2 - 1 t zout 1/2 t peper 450 g gerookte makreel, in kleine stukjes 150 g sardines, in kleine stukjes losse stukjes sardine om taartjes boven op te garneren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Gekookt mosselen maak jij zo..  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt oude kaas 1 middel groot geraspt ui 1/2 t peper 500 g uitgelekte tonijn uit blik en erna gevlokt 100 g ansjovis, uitgelekt en in stukjes gesneden (snijd een paar reepjes voor boven-op) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Lekker met vis en waar deze recept vandaan komt weet ik niet meer. Dit is mijn eigen smaak ervaringswereld geworden. Dan komt verschillende smaken tot één gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Makkelijk visrecept uit de oven. Het recept is trouwens van origine met alleen witvis. Mijn zus heeft de toevoeging gedaan met de andere vissoorten. …  Lees verder »

Top