Recepten toevoegen aan Veggies

Kijkje achter de schermen bij de Smulweb Keukenagenda … Lees verder »
Een verrassend lekker vegetarisch ovengerecht! … Lees verder »
4 grote rode paprikas, door midden gesneden, verwijderd van zaden en zaadlijsten 500 gram stevige, rijpe (tros)tomaten, gehalveerd 3 grote rode uien, gepeld en gehalveerd 1 teentje knoflook, gepeld 60 ml olijfolie 125 ml balsamicoazijn peper en zout pasta naar keuze 100 gram geschaafde (Parmezaanse) kaas 100 gram zwarte olijven, gehalveerd … Lees verder »
1 kilo aardappelen 750 gr witlof 1 ons pecannoten 1 el boter 1 pakje boursin (150 gr) 1 dl melk zout peper … Lees verder »
1 pakje wijnzuurkool 1 pakje quorn stukjes 2 ringen ananas uit blik 1 dl ananassap (uit het blik) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 rode peper 1 eetlepel kerriepoeder 2 eetlepels zonnebloemolie … Lees verder »
1 kilo geschilde kruimige aardappelen 600 g witlof in ringen 150 g verse geitenkaas, in stukjes 50 g zwarte olijven zonder pit, grofgehakt 8 gedroogde tomaten, in reepjes 1 preistronk in ringen 1 el boter peper en zout naar smaak … Lees verder »
- 1 courgette - 1 rode puntpaprika, in kleine stukjes gehakt - 4 eetlepels jalapenoringetjes (potje, AH), fijngehakt - 75 gram geraspte kaas - 1 rode ui, fijngehakt - 3 eetlepels magere Franse kwark - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 ei - 4 el gedroogde groene kruiden: bijv. peterselie, koriander, bieslook - 1 el limoensap … Lees verder »
300 g polenta 1,5 l groentebouillon, 200 g fetakaas, peper verse tuinkruiden naar smaak … Lees verder »
Smaakt zoals het klassieke seitanbroodje (vegetarisch saucijzenbroodje) dat je in de natuurwinkel koopt. Maar dan veel lekkerder! … Lees verder »
450 g prei (gewassen en dungesneden) 5 el olijfolie 450 g diepvries spinazie 225 g vegetarische feta 3 grote eieren (geklopt) 150 ml melk 1/2 tl nootmuskaat zout en vers gemalen zwarte peper 1 el gehakte dille of venkel 8 lente uitjes (in plakjes) 115 g pijnboompitten (geroosterd) 8 plakjes bladerdeeg … Lees verder »
225 g zachtgeroerde boter 225 g fijne kristalsuiker 4 grote eieren 50 g bloem 225 g gemalen amandelen 2 el citroensap … Lees verder »
200 g mungbonen 2 el. kappertjes 1 el citroensap 1 teentje knoflook 4 el. peterselie zout 2 uien, in ringen … Lees verder »
2 el olijfolie 300 g risottorijst 2 preien, in ringen 6 dl kruidenbouillon 1 blik maïs à 300 g peper, zout geraspte kaas … Lees verder »
* 400 gram spitskool gesneden * 180 gram tofugehakt (bijvoorbeeld van Alpro) * 2 tomaten * 3 eieren * 1 teentje knoflook * 2 theelepels sambal * 1 theelepel serehpoeder * 1 theelepel laos * 3 eetlepels ketjap * 2 uien (fijngesneden) * 1 theelepel suiker … Lees verder »
- 200 gram feta, verkruimeld - 75 gram walnoten, in stukken gehakt - zak champignon roerbakmix (of 200 gr champignons in plakjes, een rode ui in reepjes en een prei in ringetjes) - hand peterselie, fijngehakt - 6 tot 8 plakjes deeg voor hartige taart - 3 eieren - 100 ml slagroom … Lees verder »
1 pak diepvries filo bladerdeeg à 250 g 1 el olijfolie 2 bosuitjes, in ringetjes 1 kleine courgette, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, geperst 2 eieren 150 g feta, in stukjes 3 tl Provençaalse kruiden 2 el peterselie, fijngeknipt 50 g boter … Lees verder »
4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten … Lees verder »
8 velletjes volkorenlasagne 1 ui, gesnipperd 1 el plantaardige olie zout 2 tenen knoflook, fijngehakt 225 g gekookte adukibonen 1 groene paprika, in stukjest 400 g tomaten uit blik, gehakt 1 el tomatenpuree 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde oregano sojasaust versgemalen peper Voor de saus: 25 g plantaardige margarine of boter 25 g bloem 4,25 dl melk 55 g geraspte cheddar … Lees verder »
Heerlijk hartige salade, met de rijke smaak van Blue Stilton. Het zijn misschien wat veel ingrediënten, maar de salade staat in een mum van tijd op tafel. … Lees verder »
750 g witte kool 1 winterwortel 1 ui 50 g boter 1 tl bouillonpoeder 3 dl pindasaus … Lees verder »